Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 hónap elteltével még mindig nem vitt el hozzájuk. Mit kéne tennem? Többi lent!
Nagy segítségre lenne szükségem..
10 hónapja vagyok együtt a barátommal (ő 20,én 18),de még mindig nem vitt el hozzájuk, mert az apukája sosem vett részt a nevelésében és nem kedveli őt, ezért nem akar neki bemutatni. Mindig is a testvérét tekintette "apának", ő segített neki mindenben. Sosem beszél róla, ha beszél is, csak annyit mond, hogy utálja és hogy mekkora egy világi barom (talán még iszik is néha..) Nekem se könnyű a helyzetem itthon, az én apukám se egy mindennapi apa szerepét betöltő ember, mégis bemertem neki mutatni. Eddig nem is nagyon zavart, hogy nem vitt el hozzájuk, de mostanában egyre jobban.. úgy érzem, mintha kilennék rekesztve, ellennék titkolva, vagy nem lennék elég méltó arra, hogy bemutasson neki. Régebben mondta, hogy ő szégyelli azt, ami náluk van, mert nem milliomosok és nem akar elvinni hozzájuk. Hozzáteszem, hogy nem élnek rosszul, mindene megvan, amije van, az is a legjobb minőségű, a családban 2 autó van, neki is van jogsija, szóval szerintem annyira nem élhetnek putriban, hogy pont én előttem kelljen ezt szégyellnie.. Nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy mit is mondhatnék neki, amivel nem bántom meg, és hasson is rá egy kicsit, mert nekem ez egyre rosszabb. Kérlek, segítsetek!
Előre is köszi!
Nem tudom, ez megnyugtat-e, én lassan 3 éve vagyok a barátommal, de még nem találkoztam az apjával, pedig egy városban lakunk. Mondjuk én tudom az okát, bár én is szívesen megismerném, de annyira nem erőltetem a dolgot.
Mondjuk néha barátomnak megjegyzem viccelődve, hogy esküvő előtt azért szeretném megismerni. 22L
Nem hagyhattam ezt a kis irományt anélkül, hogy én megosszam a kis véleményemet.
Voltam hasonló helyzetben mint a barátod, emiatt írok. Nem éltünk putrisan, jó körülmények között stb, DE az apám ivott, bolond volt, mindenkibe belekötött, veszekedett, nem hívhattunk vendéget, mert okoskodott stb. Egy barátomat vittem el és azt is megbántam, a bátyám is elvitte haza a barátnőjét, de ő is megbánta. Természetesen az öreg ott is okoskodott. Egyszerűen ez arról szól, hogy nem akarja, hogy beléd kössön, okoskodjon és a többi. Hidd el, jobb ha nem akarsz elmenni és nem is nyaggatod ezzel a pasidat. Nekem és tesómnak is végtelenül rossz volt, hogy nem vihettünk oda a házhoz senkit, mert apának mindig volt megjegyzése. A mostani barátom, nem is ismeri az apukámat, lassan 3 év elteltével sem mutattam be neki. Ez nem arról szól, hogy szégyenlem, hanem arról, hogy a barátomat akarom kímélni. Szerintem a te pasid is így van ezzel! 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!