Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szivassam őt meg? :/ Szakítottam nemrég a pasimmal, mert rájöttem hogy bunkó, és meg is csalt. És ilyeneket csinál:
mindenkinek kibeszéli a magánügyeimet,és találgat rólam. flegmázik velem. direkt azért ír rám h a fejemhez vágjon dolgokat. és olyat is mondott h majd akkor beszéljek ha találok egy olyan pasit,akinek nem csak arra kellek hanem masra is. Szóval neki csak arra voltam jó :(
Valaki segítsen hogy hogy kéne megszivatni őt. Valamit csinálnom kell,mert nem bírom ezt már :(
Mivel kéne elvenni a nagy önbizalmát?Beégetni őt?
"Mivel kéne elvenni a nagy önbizalmát?Beégetni őt?"
Szerintem a legjobban azzal szívatod meg, hogy nem teszel semmit, hadd vágja tovább maga alatt a fát :) Azzal leszel a legkegyetlenebb vele hosszú távon, hogy nem világítasz rá a hibáira.
Egyébként, szó sincs arról, hogy nagy önbizalma lenne. Semmi önbizalma nincs, nem véletlenül hárítja a felelősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!