Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/ Lányok! Ti hogy éreznétek a helyemben? Mert én már nem tudok mit kezdeni ezzel. Meg fogok őrülni
én addig ugysem nyugodnék,amig a képek el nem tünnek jo messzire...
meg persze a csajok is leépitve nem lennének...
én elég sokminden "megengedek" páromnak,de ezt a "lánybarát" dolgot nem,soha
van pár csaj,akit énis ismerek,velük haverkodhat,de azért tulzásba ne essen
párom ezt megértette,elfogadta (ugy,hogy egyébként szinte mindenben én engedek)
22/L
Nekem meg nincs olyan, hogy "megengedek" valamit a páromnak, mert szerintem ez szánalmas egy kapcsolatban. Hallottam már olyat, hogy "nem enged el a barátom bulizni"..Könyörgöm! Szuverén lények vagytok, nem vagytok összenőve tőben! Vannak lány barátai ez teljesen normális dolog. Kirakja a tablóképeit és? Nekem is kint van 3 lány meg két fiú. Velük évekig együtt volt,minden napos barátság, veled ki tudja meddig lesz, ha ennyire féltékeny vagy. egyéáltalán...tényleg nem értem, ha nem bízol valakiben, akkor miért vagy vele, ez egy kapcsolat alapja. Ha meg akar csalni, úgyis meg fog. Ha meg szeret, akkor akkor sem csal meg, ha egy ágyban kell aludnia a csajjal.
Nekem volt ilyen esetem, amikor a barátom volt barátnője, akivel nagyon-nagyon jóban van (első komoly kapcsolat), hazajött Hollandiából és meg akarta látogatni a barátomat, de nem tudott hol aludni. Persze, aludjon nála. egy percig nem gondoltam, hogy miután elmondta nekem, hogy ott aludna a lány, megcsal. Hiszen ha meg akar csalni, akkor nem mondta volna el. Illetve tudom, hogy tisztel annyira, hogy mielőtt más lánnyal van, előtte szakítana velem. És képzeld, egy ágyban aludtak, mert a matracot nem lehetett felfújni. Ennyi. Elmesélték, utána kaptam egy levelet a volt barátnőtől, hogy mennyire jófej vagyok, és mennyire megérdemel B. egy ilyen lányt, aki nem hisztizik, nem féltékeny hanem megbízik a barátjában.
Természetesen nem volt semmi. Én tisztelem a régi barátságokat nemtől függetlenül, mert azok előttem már évekkel léteztek. És nem várom el, hogy bárki egy fontos barátságot miattam megszakítson. Ha a barátodnak van esze, akkor nem is tenné miattad sem.
Na ehhez hasonlítsd azt, hogy kint van neki pár tablókép és a barátod semmit nem csinál, mégis féltékeny vagy. Nincsenek biztos alapjai a kapcsolatodnak. Tegyél valamit ellene. Ismerkedj meg a lánnyal, legyél vele jóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!