Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/ Lányok! Ti hogy éreznétek a helyemben? Mert én már nem tudok mit kezdeni ezzel. Meg fogok őrülni
-.-"
szeret. biztos vagyok benne. csak..valahogy meg kéne szütetni ezt az érzést. félek h nem leszek olyan jo sose mint az az egy lány..őelutasitotta akkor ezekszerint mindig vágyakozni fog azután amit nem kapott meg. nem?
mond meg neki, hogyha szeret le fog alni a csajokkal valo talalkozasokkal. vagy mond el, hogy arra a lanyra te teljesen feltekeny vagy es joggal is. Ha nem erti meg probald meg elmagyarazni...hogy pl ha neked megtetszik egy srac de o visszautasit. a vegen meg elkezdetek talalkozgatni. o orulne abban a helyzetben?
sok sikert:);)
ha pedig nem erti meg akkor hagyd a francba. tudom, hogy nehez. ha akarsz meg errol beszelgetni irj nyugodtan mailt az xuting@freemail.hu -ra.
meg1x sok sikert.
nem az. Fogadd el, hogy vannak lány barátai. Nekem is sok fiúbarátom van, soha nem mondanék róluk le egy fiú kedvéért sem. Gondolj bele, hogy velük már azelőtt jóban volt, hogy ti összejöttetek. A barátomnak szintén szinte csak lánybarátja van.Nem érdekel. Bízom benne annyira, hogy elhiggyem, nem véletlenül vagyok én a barátnője és nem ők. És tisztelem a barátságukat annyira, hogy nem szólok bele kivel barátkozik. ez nem rám tartozik. Ahogy mondani szokták, a szerelmek jönnek, mennek, de a barátság örök.
Tudom, hogy rossz, hogy a lánnyal régebben járni akart, de most most van és veled jár. Gondolom ő is azt mondja, hgy semmi félnivalód.
20/L
Ez hülyeség. Miért szeretnéd azt, akit nem kaptál meg? Azt szereted, akivel vagy, illetve azért vagy vele, mert szereted, nem? Ha mást szeretsz, akkor ne legyél a mostani barátoddal. Téged még soha nem utasítottak el? Ha igen, akkor még mindig jobban szereted azt a fiút mint a mostani párodat?
Nézd, ne kergesd az őrületbe ezzel a féltékenységgel, mert nem lesz jó vége. Ha ennyire zavar, beszélj VELE egyszer, mondd el neki. Ő meg fog nyugtatni, hogy téged szeret és az a lány csak a barátja. Ha nem hiszel neki, nem bízol meg benne, akkor miért vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!