Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kételkedek benne 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kételkedek benne 1 hónap után is? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tehát,rövid leszek:21 éves vagyok,lány, 3 évig csak futó kapcsolatok voltak az életemben,előtte egy nagy csalódás,(amit mára már teljesen kihevertem.) Megismertem valakit 1 éve,de messze lakott,így nem lett semmi.Nemrég közelebb költözött, pár randi után össze is jöttünk. Minden rendben,mondta,hogy komolyan gondolja,gyengéd velem,sokat vagyunk együtt,a szexet sem erőlteti ha úgy adódik,ismerem a barátait, stb.

De állandóan kételkedem benne.Mindig úgy megyek haza tőle,hogy mi van ha mégsem akarja ezt vagy jövő héten azzal jön,hogy szakítsunk.Állandóan megnézem a telefonját,holott nincs rá okom. Hogyan bízzak meg benne és hogyan hagyjam abba a gyanakvást ami az őrületbe kerget?Talán túl sokáig voltam egyedül?

Ha van hasonló tapasztalatotok,szívesen olvasom. Bocs a hosszúságért!

2009. okt. 31. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A bizalom hiánya kiölhet mindent,ez a tapasztalat,van rá okod?most őszintén ,gondolkozz el ,van valami ami miatt ez az érzés benned van?ha van akkor inkább vele beszéld meg,hátha tisztázni tudjátok.De ha nincs rá semmi okod,ne dobd el magadtól a boldogságot.
2009. okt. 31. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Tudod nem is az a legnagyobb baj ezzel, hogy őrületbe kergeted magadat, hanem az, hogy őt is abba fogod.Szerintem ezzel max elüldözöd, szal próbálj meg változtatni, ha nincs rá semmi okod, ha meg van, akkor hagyd az egészet.
2009. okt. 31. 19:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Talán azért nem bízom meg benne mert pár kapcsolatomban csúnyán átvertek,és nem igazán tudok hinni.

Rákérdeztem már nála,hogy komolyan gondolja-e ezt velem,és azt válaszolta,hogy persze,a sok jelentéktelen kapcsolata után velem komolyat szeretne.

Köszönöm a választ :)

2009. okt. 31. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne általánosíts!ahány ember annyi lehetőség!
2009. okt. 31. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!