Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kételkedek benne 1 hónap után is? (többi lent)
Tehát,rövid leszek:21 éves vagyok,lány, 3 évig csak futó kapcsolatok voltak az életemben,előtte egy nagy csalódás,(amit mára már teljesen kihevertem.) Megismertem valakit 1 éve,de messze lakott,így nem lett semmi.Nemrég közelebb költözött, pár randi után össze is jöttünk. Minden rendben,mondta,hogy komolyan gondolja,gyengéd velem,sokat vagyunk együtt,a szexet sem erőlteti ha úgy adódik,ismerem a barátait, stb.
De állandóan kételkedem benne.Mindig úgy megyek haza tőle,hogy mi van ha mégsem akarja ezt vagy jövő héten azzal jön,hogy szakítsunk.Állandóan megnézem a telefonját,holott nincs rá okom. Hogyan bízzak meg benne és hogyan hagyjam abba a gyanakvást ami az őrületbe kerget?Talán túl sokáig voltam egyedül?
Ha van hasonló tapasztalatotok,szívesen olvasom. Bocs a hosszúságért!

Talán azért nem bízom meg benne mert pár kapcsolatomban csúnyán átvertek,és nem igazán tudok hinni.
Rákérdeztem már nála,hogy komolyan gondolja-e ezt velem,és azt válaszolta,hogy persze,a sok jelentéktelen kapcsolata után velem komolyat szeretne.
Köszönöm a választ :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!