Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan valaha a történelem során, h egy lány először elutasított egy srácot, aztán később mégis összejöttek?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért gondolta meg magát a lány?
2013. aug. 29. 13:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én most ilyen szituban vagyok, de még nem jöttünk össze...

Több hónappal ezelőtt ismertem megy egy pasit, akit eleinte elutasítottam, de barátok lettünk. És ahogy egyre jobban megismertem, egyre inkább elkezdtem vonzódni hozzá. Mégpedig úgy, hogy mellette több pasi is udvarol nekem, valahogy mégis ő tűnt ki a "felhozatalból" a megbízhatóságával, kiegyensúlyozottságával... Most már szerintem én jobban akarom őt, mint ő engem. :)

2013. aug. 29. 14:02
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

"a megbízhatóságával, kiegyensúlyozottságával"

Vagyis nappal vele, éjjel meg a nagyfarkú Gazsival opció. Vagy ha nem is vele hát gondolatban vele, nem a kisp*csű "megbízható" paprikajancsival.

2013. aug. 29. 14:06
 13/19 anonim ***** válasza:

Hivtan a csajt, sőt már mindennel csalogattam, de nem jött. Kiderült, hogy szereti a pelkót. Na de mikor pelkora hívtam egyből azt kérdezte, hogy estére rá erek e? Este majd nem meg volt és mikor ment el, kedeztem tőle, hogy most akkor mi hogy is állunk? Mikor szóba hoztam, hogy járunk e, akkor nagy hangon azt mondta, hogy na ki ne nevesselek XD Egy hónap után meg összejöttünk :-)

Vagyis velem is előfordult már...

2013. aug. 29. 14:39
 14/19 anonim ***** válasza:

Jaj a lenyeget meg lehgytam... bocsi...

Azért jött vegül is velem össze, mert úgy érezte, életében először törödik is vele valaki.

2013. aug. 29. 14:41
 15/19 anonim ***** válasza:
# 12: No igen, te már csak tudod, hogy én kiről álmodozom, hisz annyira jól ismersz... de ha már így szóba került, valóban van olyan pasi, akinek szó nélkül ugranék. Legjobb tudomásom szerint 15 cm-es a farka, viszont minimum 150 az IQ-ja... az én személyes preferenciáim között ugyanis ez az elsődleges, nem a külső és nem a farokméret...
2013. aug. 29. 14:43
 16/19 anonim ***** válasza:
# 12: Egyébként paprikajancsival meg nem jönnék össze... a barátomat, akihez vonzódni kezdtem, nem tekintem paprikajancsinak... ha annak tekinteném, akkor nem tudnék hozzá vonzódni.
2013. aug. 29. 14:45
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

Velem már történt meg ilyen, utána több mint egy évig együtt voltunk és nagyon szerettem, sőt a mai napig szeretem őt.

Tudod amikor megkérdezte, 5 hónapja ismertem és nagyon nem volt az esetem... Azt mondtam, hogy nem.

Utána egy hónap múlva, egyre jobban küzdött, láthatóan nem adta fel, de nem nyomult. Én pedig eközben egyre jobban megismertem, belé is estem mint féllábú kis csirke az itatóba :)

Aztán lekapott és összejöttünk, akkor nem bántam meg :)

Most visszagondolva, mindig első döntés a legjobb.

Remélem neked nem így lesz, és az igen vagy az igen-t mondás után happy end lesz :) sok sikert! :)

2013. aug. 29. 19:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor viszont kinézetre vagy gyurma, vagy gizda vagy "rajos" de tuti nem átlag vagy azalatti külső.
2013. aug. 29. 21:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen! A jelenlegi parommal egy iskolaba jartunk 5 evig, egyaltalan nem tetszett , sot kifejezetten csunyanak talaltam. Idosebbek lettunk, neten elkezdtunk beszelgetni, majd eljott tobbszor is hozzank beszelgetni, o mindig tobbet akart mint en. Fel evre ra beleszerettem, mostmar nem ertem hogy miert tartottam en ot rondanak. 5 eve vagyunk egyutt.
2014. jan. 8. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!