Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik az igaz szerelem? Az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az igaz szerelem? Az, hogy kitartanak egymás mellet és nem csalják meg párjukat míg élnek?

Figyelt kérdés
Hello csak érdekel létezik e... Mert még nem hallottam róla. De ha valaki mégis tudja a titkot írja le, és hogy hol, és hogyan ismerte meg. Nekem volt jó sok kapcsolatom már, rövid, hosszú egyaránt bár 2 évnél tovább 1 se tartott . 3 hónappal ezelőtt úgy gondoltam akivel összejöttem ő az igazi, de elköltöztek külföldre, így nem tudjuk tartani a kapcsolatot se. Úgy érzem nem fogok tudni találni olyan lányt mint ő mert nem tudnék senkit se úgy szeretni. Bár ki tudja lehet 2 év múlva meg szétmentünk volna...Szóval így szerintem nem fogom megtudni bár még fiatal vagyok a "nagy ő höz" csak kiváncsi vagyok van e ilyen... Esetleg más jobban járt? Köszi a válaszokat 19/f
2009. okt. 31. 16:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben voltam 1 éve,a barátom elköltözött(akkor már fél éve jártunk)de mi még tartjuk a kapcsolatot, és nagyon szeretem.nekünk is rossz így de tudom hogy ő a nagy ő.a bizalom a legfontosabb és hogy a szívedre hallgass.
2009. okt. 31. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!