Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az igaz szerelem? Az, hogy kitartanak egymás mellet és nem csalják meg párjukat míg élnek?
Remélem van, és én már megtaláltam, szal fel a fejjel és hajrá ;)
26F
a titok annyi, hogy:
a korodbeli fiatalok inkább még a külső adottságokat tartják szem előtt, az sem baj, ha sík h.ülye a másik fél.
Itt kell változtatni. Vannak kicsit teltebb lányok, akik nem olyan plázacica típusok, nem járnak márkás ruhában, vagy épp tanulnak, és nem minden hétvégét a dizsiben töltik.
19 évesen még elég korai lemondani az igaz szerelemről, főleg fiúként.
Én 8 éve vagyok a párommal, már előbbről ismertem, de amikor fiatalon láttam, mondtam, hogy soha nem kellene. Erre most van 2 gyönyörű gyerekünk, és boldogan élünk.
Remélem így is marad.
Szerencse kell hozzá
19 éves lány vagyok, a párom 22 éves és egyikünk sem szándékozik megcsalni a másikat. Már az is le van beszélve, hogy mikorra várjuk a babát.
De sajnos tényleg sok korombeli csak a külsőre hajt.
De tényleg sok szerencsét kívánok, a lényeg az, hogy soha ne add fel!
(Párom se adta fel, ezért vagyunk most együtt)
nagyszüleink korában volt...
de akkor még jobban tisztelték egymást, akkor se nagyon váltak el ha kibírhatatlan volt a másik fél. nagymamám külön aludt, tatám pedig ivott és nem volt nagyon párkapcsolatnak nevezhető, de mégsem váltak el.szerintem attól hogy nem csalták meg egymást és kitartottak egymás mellett ,nem voltak boldogok együtt
Szia!
Ne legyél elkeseredve.
Te magad fogalmaztad meg, h fontos a külső és h a ,,szép lányok komolytalanok, értetlenek".Ez nem áll ellentétben egymással?
Most akkor egy szép lányt akarsz, akivel nem tudsz miről beszélni vagy egy ,,csúnyácska'' /Te fogalmaztál így/ lányt akivel mindenről tudsz beszélni, akinek önmagadat tudod adni?
Bocsi, ha úgy tűnik, hogy Neked estem, nem áll szándékomban, de ha Te a külsőségek alapján akarsz barátnőt, akkor ne csodálkozz, hogy csak a divatbabákkal akadsz össze. Ezzel nem azt mondom, hogy kezdj ki az apáca típusú lányokkal, de gondolkozz el egy kicsit, hogy mit is szeretnél.
2 mondást ajánlok:
- nem minden arany, ami fénylik
- a legrútabb kiskacsa is tud gyönyörű hattyúvá változni
Nem azt akarom sugallani, h nincs szép és értelmes lány egy személyben, de szerintem ne fektess akkora hangsúly a külsőségekre.
Sok sikert!
19 éves átlagos lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!