Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik az igaz szerelem? Az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az igaz szerelem? Az, hogy kitartanak egymás mellet és nem csalják meg párjukat míg élnek?

Figyelt kérdés
Hello csak érdekel létezik e... Mert még nem hallottam róla. De ha valaki mégis tudja a titkot írja le, és hogy hol, és hogyan ismerte meg. Nekem volt jó sok kapcsolatom már, rövid, hosszú egyaránt bár 2 évnél tovább 1 se tartott . 3 hónappal ezelőtt úgy gondoltam akivel összejöttem ő az igazi, de elköltöztek külföldre, így nem tudjuk tartani a kapcsolatot se. Úgy érzem nem fogok tudni találni olyan lányt mint ő mert nem tudnék senkit se úgy szeretni. Bár ki tudja lehet 2 év múlva meg szétmentünk volna...Szóval így szerintem nem fogom megtudni bár még fiatal vagyok a "nagy ő höz" csak kiváncsi vagyok van e ilyen... Esetleg más jobban járt? Köszi a válaszokat 19/f
2009. okt. 31. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Remélem van, és én már megtaláltam, szal fel a fejjel és hajrá ;)

26F

2009. okt. 31. 16:52
 2/11 anonim válasza:
35%
Remélem hogy létezik. Pár éve (nagyanyánk idejében) még létezett. Hogy most? Nem tudom, a világ egyre erkölcstelenebb, a rendes nő pedig ritka mint a fehér holló. Sok sikert a megtaláláshoz, én is keresem.
2009. okt. 31. 16:57
 3/11 anonim válasza:
u.i. 18/F
2009. okt. 31. 16:57
 4/11 anonim ***** válasza:

a titok annyi, hogy:

a korodbeli fiatalok inkább még a külső adottságokat tartják szem előtt, az sem baj, ha sík h.ülye a másik fél.

Itt kell változtatni. Vannak kicsit teltebb lányok, akik nem olyan plázacica típusok, nem járnak márkás ruhában, vagy épp tanulnak, és nem minden hétvégét a dizsiben töltik.

19 évesen még elég korai lemondani az igaz szerelemről, főleg fiúként.

Én 8 éve vagyok a párommal, már előbbről ismertem, de amikor fiatalon láttam, mondtam, hogy soha nem kellene. Erre most van 2 gyönyörű gyerekünk, és boldogan élünk.

Remélem így is marad.

2009. okt. 31. 16:59
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerencse kell hozzá

19 éves lány vagyok, a párom 22 éves és egyikünk sem szándékozik megcsalni a másikat. Már az is le van beszélve, hogy mikorra várjuk a babát.

De sajnos tényleg sok korombeli csak a külsőre hajt.

De tényleg sok szerencsét kívánok, a lényeg az, hogy soha ne add fel!

(Párom se adta fel, ezért vagyunk most együtt)

2009. okt. 31. 17:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem létezik. Én legalább is úgy érzem megtaláltam. 7 éve vagyunk együtt, anno vele voltam együtt először. Már van egy 10 hónapos kisfiunk és tervezzük a tesót. Tudom hogy még rettentő sokáig fog tartani a kapcsolatunk, mert a nem külső jegyek alapján találtunk egymásra. 1 éven keresztül smseztünk egymással úgy, hogy nem is találkoztunk. Mikor már eljött a nagy pillanat, hogy először megpillantjuk egymást, már mindketten fülig egymásba estünk, és tudtuk hogy bárhogy is néz ki a másik mi egyek vagyunk! Így is lett! És tetszettünk is egymának ez volt a legszebb a dologban. Én úgy gondolom saját tapasztalatom alapján, hogy a belső tulajdonságok a legfontosabbak! Minden más, hogy például szemüveges, vagy szeplős az mellékes!:)
2009. okt. 31. 17:12
 7/11 anonim ***** válasza:

nagyszüleink korában volt...

de akkor még jobban tisztelték egymást, akkor se nagyon váltak el ha kibírhatatlan volt a másik fél. nagymamám külön aludt, tatám pedig ivott és nem volt nagyon párkapcsolatnak nevezhető, de mégsem váltak el.szerintem attól hogy nem csalták meg egymást és kitartottak egymás mellett ,nem voltak boldogok együtt

2009. okt. 31. 18:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Nálam az a gond, hogy én is a külsőre hajtok. Tudom hogy nem lennék szerelmes 1 olyan lányba aki nem tetszik külsőleg. Szerencsére a külsőm bejön a legtöbb lánynak úgyhogy ilyen téren nincs gondom. De a szép lányok általában komolytalanok értetlenek. A nekem csúnyábbakra meg csak barátként tudok nézni. És összejöttem már baráttal de egyszerűen nem ment. Ha nem érzem amit kell nem tudom kifejezni azt hogy szerelmes lennék...
2009. okt. 31. 20:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne legyél elkeseredve.

Te magad fogalmaztad meg, h fontos a külső és h a ,,szép lányok komolytalanok, értetlenek".Ez nem áll ellentétben egymással?

Most akkor egy szép lányt akarsz, akivel nem tudsz miről beszélni vagy egy ,,csúnyácska'' /Te fogalmaztál így/ lányt akivel mindenről tudsz beszélni, akinek önmagadat tudod adni?

Bocsi, ha úgy tűnik, hogy Neked estem, nem áll szándékomban, de ha Te a külsőségek alapján akarsz barátnőt, akkor ne csodálkozz, hogy csak a divatbabákkal akadsz össze. Ezzel nem azt mondom, hogy kezdj ki az apáca típusú lányokkal, de gondolkozz el egy kicsit, hogy mit is szeretnél.

2 mondást ajánlok:

- nem minden arany, ami fénylik

- a legrútabb kiskacsa is tud gyönyörű hattyúvá változni

Nem azt akarom sugallani, h nincs szép és értelmes lány egy személyben, de szerintem ne fektess akkora hangsúly a külsőségekre.

Sok sikert!

19 éves átlagos lány

2009. okt. 31. 21:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Hmm igaz. De valahogy aki nem jön be külsőleg nem tudok szerelmes lenni belé. Nem tudom úgy megcsókolni vagy átölelni. Más érzés...És tényleg jobb lenne 1 olyan lányt találni akikkel nagyon jól elvagyok, lenne is de a külső nekem nem jön be pedig nem csúnyák de valahogy nem tudok rájuk máshogy nézni... Tudom elég gáz de valamiért nem megy pedig próbáltam, de nálam valamiért nagyon számít hogy külsőleg is bejöjjön ha esetleg komolyabbra fordul a dolog mint barátság.
2009. okt. 31. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!