Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy újra összejövünk?
Figyelt kérdés
Volt egy 1,5 éves párkapcsolatom,amiben én voltam inkább a ragaszkodó fél. Nagyon szerelmes voltam a pasiba és valószínűleg túlzottan a nyakára is másztam (túl sokszor írtam neki, hívtam fel, akartam találkozni stb.) Ő is szeretett engem, de nem ennyire hevesen. A szex viszont nagyon jól működött köztünk, én sosem kívántam annyira senkit sem előtte, sem utána. És ezt ő is hajtogatja a mai napig. Aztán nekem elegem lett abból, hogy mindig csak én fektetek több energiát ebbe a kapcsolatba, szóval közös megegyezéssel szakítottunk. Azóta eltelt egy év és mi barátok maradtunk. Én azt hittem, hogy túl vagyok rajta és lett is új barátom, de ez a kapcsolat nem működik olyan jól, főleg a szex nem jó. Aztán az előző barátom nem rég megkeresett, hogy menjünk el wellness hétvégézni. Én nagyon meglepődtem ezen, de egyszerűen nem tudtam visszautasítani, szóval el is mentünk. Nem történt köztünk semmi, mert ez hivatalosan egy baráti meghívás volt, de többször megöleltük egymást, összebújva néztünk filmet, meg eleve fürdőruhában voltunk, szóval nyilván tudtuk egymást bámulni. Szerintetek mi volt ezzel a szándéka? Nekem most eléggé megkavarodtak az érzéseim. 23/L2013. aug. 27. 10:22
1/3 anonim válasza:
lehet hogy tényleg csak baráti volt és nem volt semmi hátsó szándéka, ekkor biztosan nem fogtok megint összejönni
valószínűleg 1 év alatt már túljutott rajtad akár milyen jó is volt neki veled
2/3 anonim válasza:
És te mióta vagy együtt a barátoddal? Lehet amúgy, hogy ez csak szexuális vágy az ex iránt. Kivéve persze, ha a mostani kapcsolatod mellett az elejétől fogva gondolsza régire is.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem gondolok rá az elejétől, amikor összejöttem a barátommal, akkor nem gondoltam az exemre. Én nagyon remélem, hogy csak szexuális vágy és hogy még az is hamar elmúlik. Egyébként 5 hónapja van barátom.
2013. aug. 27. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!