Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt kapcsolat újra 'élesztése'?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt kapcsolat újra 'élesztése'?

Figyelt kérdés
Szeretnék újra össze jönni az exemmel.Igazából nem azt szeretném, hogy 1-2 hét után ugorjon a nyakamba és, hogy szeressen mert kitartó vagyok és várok bármeddig rá.Valami lassú de 'biztos' folyamatot szeretnék.Fiú vagyok és ő szakított velem.Mindent meg tettem a kapcsolatban, gondoltam rá ha valami jelen alkalom volt és ajándékoztam úgy ahogy kell.Persze nem vittem túlzásba.Ezeknek nagyon örült mindig is mondta.Egymással veszítettük el a szüzességünket.Aztán hirtelen megunta a kapcsolatot és szakított.Igaz volt hogy 2-3 hetente egy tali volt.szakításig ez volt mert dolgoztam egésznap sajnos és emiatt nem tudtunk rendesen találkozni.Szakításkor nagyon össze vesztünk,le is tiltott..utána nem sokkal fel oldott,beszéltünk..megint össze vesztünk megint tiltott és mostanáig le vagyok tiltva.Túlságosan nyomultam és ezt nem szerette.Nem gondolkoztam akkor sajnos, de most máshogy tennék.Mindent megtartott amit tőlem kapott ajándékba,leveleket is.Ha egyszer utál akkor kidobná nem?Én se tartogatnám.Szóval nem lehet érteni őt.

2013. aug. 26. 16:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is elég önfejű vagyok, de azért egy ilyen gesztusra mint sz.napi ajándék akkor nem reagálnék,hogy ha semmibe venném a próbálkozását. Azért egy ilyenre, egy köszönöm-öt írt volna..
2013. aug. 27. 15:29
 12/13 A kérdező kommentje:
igenám csak ő nagyon makacs egy csaj. + olyan hogy nem mutatja ki az érzéseit!a nővére elakarta volna tőle kérni az ajándékot, hogy adja neki de azt mondta neki hogy "biztos nem adom neked' ..ha ennyire le szarná neki adta volna,vagy kidobta volna vagy vissza küldi.
2013. aug. 27. 15:39
 13/13 anonim ***** válasza:
eros csaj :)) sok sikert ;)
2013. szept. 11. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!