Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt kapcsolat újra 'élesztése'?
A töltött káposzta felmelegítve?
Na neee...
Mióta nem vagytok együtt?
Az első letiltásai talán ég hirtelen haragból történtek, de ha még azóta sem oldott fel, akkor szerintem már átgondolt volt, és ki akar zárni az életéből..
De min vesztettek össze? Azon,hogy ritkán tudtatok találkozni?
Én nem tartanám meg az ajándékokat amiket a barátomtól kaptam, mert így nem tudnék felejteni.. vagy max. jol eldobozolva, emlékként. De vannak barátnőim, akik már tényleg túlléptek a barátjukon ( új van nekik stb. ) és mégis őrzik valahol az ajándékokat, emlékként.
#4vagyok volt olyan is,hogy barátnőmmel szakított a barátja, ő letiltotta,hogy tudjon felejteni, de hiányoztak nekik a beszélgetések, aztán addig emésztette otthon magát ezen, míg feloldotta. Újra kezdték a kapcsolatot, azóta is együtt vannak :-)
Ne nyomulj rá túlságosan, várd ki ameddig feloldd. Vagy ha le vagy tiltva, hogy akartad vele felvenni a kapcsolatot?
5 hónap az sok idő.. Ha csak hirtelen felindulásból tiltott le, már rég feloldott volna.. Nem ismerem,hogy kiről van szó, de megenyhült volna ennyi idő elteltével az tuti..
Ha nem oldott fel, ezzel még lehetőséget sem adja meg,hogy te keresd. Ez azt jelentheti,hogy nem akarja újrakezdeni :/
Nem tudsz róla v.mit,hogy továbblépett-e már?
De egy próbát megér. De ne ess túlzásba. Esetleg írj neki SMS-t vagy hívd fel telefonon, de csak lazán,hogy mi van vele rég hallottál felőle. Ne rontsd "ajtóstul a házba", és ne legyél erőszakos/rámenős azt a lányok nem nagyon szeretik.
Talán az SMS jobb, mert arra ha reagál akkor az jó jel. Telefon meg váratlanul érné ha felhívnád.
egyébként a mondás így hangzik:
"felmelegítve csak a káposzta jó"
gondoltam segítek, hogy többen már ne írjanak baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!