Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt kapcsolat újra 'élesztése'?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt kapcsolat újra 'élesztése'?

Figyelt kérdés
Szeretnék újra össze jönni az exemmel.Igazából nem azt szeretném, hogy 1-2 hét után ugorjon a nyakamba és, hogy szeressen mert kitartó vagyok és várok bármeddig rá.Valami lassú de 'biztos' folyamatot szeretnék.Fiú vagyok és ő szakított velem.Mindent meg tettem a kapcsolatban, gondoltam rá ha valami jelen alkalom volt és ajándékoztam úgy ahogy kell.Persze nem vittem túlzásba.Ezeknek nagyon örült mindig is mondta.Egymással veszítettük el a szüzességünket.Aztán hirtelen megunta a kapcsolatot és szakított.Igaz volt hogy 2-3 hetente egy tali volt.szakításig ez volt mert dolgoztam egésznap sajnos és emiatt nem tudtunk rendesen találkozni.Szakításkor nagyon össze vesztünk,le is tiltott..utána nem sokkal fel oldott,beszéltünk..megint össze vesztünk megint tiltott és mostanáig le vagyok tiltva.Túlságosan nyomultam és ezt nem szerette.Nem gondolkoztam akkor sajnos, de most máshogy tennék.Mindent megtartott amit tőlem kapott ajándékba,leveleket is.Ha egyszer utál akkor kidobná nem?Én se tartogatnám.Szóval nem lehet érteni őt.

2013. aug. 26. 16:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2013. aug. 26. 16:48
 2/13 anonim válasza:

A töltött káposzta felmelegítve?

Na neee...

2013. aug. 26. 16:51
 3/13 A kérdező kommentje:
van aki úgy is szereti(például én)
2013. aug. 26. 16:52
 4/13 anonim ***** válasza:

Mióta nem vagytok együtt?

Az első letiltásai talán ég hirtelen haragból történtek, de ha még azóta sem oldott fel, akkor szerintem már átgondolt volt, és ki akar zárni az életéből..

De min vesztettek össze? Azon,hogy ritkán tudtatok találkozni?

Én nem tartanám meg az ajándékokat amiket a barátomtól kaptam, mert így nem tudnék felejteni.. vagy max. jol eldobozolva, emlékként. De vannak barátnőim, akik már tényleg túlléptek a barátjukon ( új van nekik stb. ) és mégis őrzik valahol az ajándékokat, emlékként.

2013. aug. 26. 16:57
 5/13 A kérdező kommentje:
5 hónapja nem vagyunk együtt.de élő példát is tudok rá hogy ezután is működhet egy újra kezdett kapcsolat.nem a munka miatt szakítottunk csak kevés volt a tali és szerintem ez befolyásolta az egészet.mert mielőtt összejöttünk nem dolgoztam és sűrűn találkoztunk..akkor nagyon jó volt!!!!és hidd el én eltakarítanám az ilyen ajándékokat ha egyszer utálom.de ő mégse..nem értem őt
2013. aug. 26. 17:00
 6/13 anonim ***** válasza:

#4vagyok volt olyan is,hogy barátnőmmel szakított a barátja, ő letiltotta,hogy tudjon felejteni, de hiányoztak nekik a beszélgetések, aztán addig emésztette otthon magát ezen, míg feloldotta. Újra kezdték a kapcsolatot, azóta is együtt vannak :-)

Ne nyomulj rá túlságosan, várd ki ameddig feloldd. Vagy ha le vagy tiltva, hogy akartad vele felvenni a kapcsolatot?

2013. aug. 26. 17:00
 7/13 A kérdező kommentje:
hát itt az a baj hogy szerintem neki nem hiányzok.de ő nekem nagyon és tudom azt hogy neki is jó volt velem csak engem a szakítás ki készített.ez a baj hogy nem tudom hogyan tudnék a közelébe férkőzni
2013. aug. 26. 17:06
 8/13 anonim ***** válasza:

5 hónap az sok idő.. Ha csak hirtelen felindulásból tiltott le, már rég feloldott volna.. Nem ismerem,hogy kiről van szó, de megenyhült volna ennyi idő elteltével az tuti..

Ha nem oldott fel, ezzel még lehetőséget sem adja meg,hogy te keresd. Ez azt jelentheti,hogy nem akarja újrakezdeni :/

Nem tudsz róla v.mit,hogy továbblépett-e már?

De egy próbát megér. De ne ess túlzásba. Esetleg írj neki SMS-t vagy hívd fel telefonon, de csak lazán,hogy mi van vele rég hallottál felőle. Ne rontsd "ajtóstul a házba", és ne legyél erőszakos/rámenős azt a lányok nem nagyon szeretik.

Talán az SMS jobb, mert arra ha reagál akkor az jó jel. Telefon meg váratlanul érné ha felhívnád.

2013. aug. 26. 17:11
 9/13 anonim ***** válasza:

egyébként a mondás így hangzik:

"felmelegítve csak a káposzta jó"

gondoltam segítek, hogy többen már ne írjanak baromságot.

2013. aug. 26. 17:12
 10/13 A kérdező kommentje:
írtam már neki sms-t.ajándékot is küldtem neki szülinapjára,stb de semmi.ezt nem azt jelenti hogy nincs esélyem csak nagyon makacs,büszke,egoista,beképzelt meg minden.nehéz eset nagyon a csaj.de mielőtt megismerkedtem vele álmomban se gondoltam volna hogy egyszer összejön velem és lám sikerült.akkor ez is sikerülhet ugyanúgy hogy vissza szerzem
2013. aug. 26. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!