Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik igy a barátnőm?
Figyelt kérdés
Már régebbóta udvaroltam neki amikor egyszer csak amikor szinte lemondtam erről hogy járna velem, de azt mondta hogy ne nagyon mondjuk el senkinek, bár elmondta egy-két embernek de sokak előtt csak tagadja. Szóval az elején ment ahogy kell de lassan egyre távolságtartóbbnak tűnik, előtte se nagyon de mostmár egyáltalán nem mondja hogy szeret még akkorse ha én mondom/írom. Negyed éve vagyunk együtt de még egyszer se csókolt meg vagy jött oda puszit adni, csak ha én adok de még akkorse nagyon fogadja el. Ha rákérdezek csak azt mondja hogy nem puszilkodós fajta. Van egy fiú barátja akivel sokat beszélget/elvitte motorozni és sokat beszél nekem róla, bevallom elég féltékeny típus vagyok, de azt mondta hogy megmondaná ha lenne valami és h ő csak a barátja. Én is ezzel szoktam nyugtatni magam hogy úgyis szólna hamár nemszeretne meg hogyha lenne köztük valami minek beszélne nekem róla... Nektek mi a véleményetek? 16F2013. aug. 26. 01:28
1/7 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibákért siettem a kiírással
2013. aug. 26. 01:30
3/7 anonim válasza:
Hát, lehet hogy az előttem szólónak van igaza. De nekem is van kb. másfél éve barátnőm és nem szoktunk gyakran csókolózni. de mondjuk neki nincs motoros haverja.
4/7 kolosszus22 válasza:
Öreg, ez a lány marhára nem szeret téged, csak az idődet vesztegeted rá.
5/7 A kérdező kommentje:
énis ettől félek merthát aki szerelmes az nemígy viselkedik de én azért mégis reménykedem, és megvárom hogy ő hogy dönt
2013. aug. 26. 17:12
6/7 anonim válasza:
szerintem sem, bár az is lehet, hogy tényleg csak ilyen az egész csaj. de azért sajnálom :(
7/7 A kérdező kommentje:
nők...:D
egyébként köszönök minden kedves választ és szívesen meghallgatok másokat is.
2013. aug. 27. 01:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!