Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért játszmázik a férfi?
Miért csinál úgy, mintha nem venné észre a nőt, aki iránt érdeklődik?
A kérdésnek nincs aktualitása, csak általánosságban kérdezem.
Köszönöm, férfi szemszögből ez akár logikusnak is tűnhet.
DE: a nő honnan tudhatja, hogy szabad-e a pálya, vagy a férfi TÉNYLEG nem vonzódik hozzá?
Azért örülök, hogy nem csak én tartom ezt furcsának :)
Csodaszép szerelmek bukhatnak el ezen, hogy se a férfi, se a nő nem mutathatja ki őszintén amit érez...
Régen én is ilyen távolságtartónak mutattam magam. Egyrészt pontosan azért, hogy fenntartsam az érdeklődést, másrészt viszont azért, mert nem volt merszem reagálni a Nő jelzéseire, féltem a kudarctól, a beégéstől, a távolságtartás viszont megóvott ettől, takarta a gyengeségemet, így inkább férfinek mutathattam magam. Sok sok pun.ci viszont elment mellettem emiatt. Úgyhogy az egész módszer egy pasi-hülyeség, gyakorlatilag, gyerekeskedés.
Aki ezt csinálja, az egyszerűen gyerek még. Ezt ki kell nőni, aki nem növi ki, soha nem lesz férfi!
Manapság, ha látom, hogy bejövök egy nőnek, azonnal felveszem vele a kapcsolatot, lépek, lerohanom (persez finoman), nem adok időt semmire, minél előbb kettesben akartok vele maradni, mert barátaim, a NŐ NEM FOG RÁTOK VÁRNI!!!!!! Jön valaki, és továbblép mosolyogva. Te pedig majd mesélheted a haveroknak évekkel később mint egy lúzer, hogy ez a nő is meglehetett VOLNA! (ha nem vagy balek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!