Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj nagyon rá van akadva a barátomra amit persze a csaj nagyon tagad, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
A barátommal már 10 hónapja együtt vagyunk és fél éve megismert egy lányt a konditerembe. A csaj nagyon rá van akadva a barátomra amit persze a csaj nagyon tagad hogy de őőő nem. Ma este együtt aludtunk volna de a bartáomat felhívta a csaj hogy hajnali kettőkor furikázza már el őt az egyik haverjához mert valami ajándékot kell becsempésznie és a barátom tétovázás nélkül elvállalta és ugrott neki. És csak azért nem töltjük együtt az estét mert a csaj ugráltatja a barátom. Akárhogyan magyarázom a barátomnak hogy basszus nem veszed észre hogy mennyire rád van kattanva és hogy folyamat az van amit ő akar ő mindig csak azzal jön hogy benne megbizthatok és ha a csaj akarna is valamit akkor sem érdekelné mer ő neki csak barát.De nagyon rossz érzésem van a csajjal kapcsolatban nem egyszer vesztünk már miatta össze és amióta ő megjelent azóta vannak nagyobb veszekedéseink és persze mindig miatta. Nem tudom mit tegyek most a csajnak írjak hogy kopjon le vagy pedig a barátomat állítsam választás elé ? Bár a csaj ugyis tagadná.2013. aug. 25. 20:50
1/4 anonim válasza:
Lehet ,hogy mindig miattad van a veszekedés mert nem veszed észre magad.Nem lehet egész véletlenül ,hogy megesz téged a féltékenység ? ಠ_ಠ"
2/4 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de ha közömbös lenne a csaj a barátodnak, akkor nem ugrana egy szavára. Meg a csaj miért pont a te barátoddal furikáztassa magát? Már alapbavéve ez magában gyanus. Szerintem nyugodtan mondd el a barátodnak, hogy ezek nagyon gyanus dolgok számodra ha meg ő felháborodik vagy szakítani akar ezért veled, akkor mégis csak van közük egymáshoz. Abból amit leírtál nagyon úgy látszik, hogy nem csak a csaj a hibás hanem a barátod is mert pattan egy szavára, tehát nem kizárt, hogy megcsal. :(
3/4 anonim válasza:
1. Mert ki az,aki ezt sokáig elnézné neki?
Hajnali kettőkor kiugrik az ágyból egy csaj miatt?
Hát én kizárnám mikor jönne vissza......
4/4 A kérdező kommentje:
Chucky2015 Köszönöm szépen a kedves kommentet de hidd el eddig pont hogy semmiért nem szóltam neki de most már azért kicsit kezdek ki lenni a folyamatos ugrálása miatt.
2013. aug. 25. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!