Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 éve vagyok kapcsolatban egy nős férfival. Kalandnak indult, de egymásba szerettünk. Gyakran kerül szóba a válás, de ő nem mer lépni. Neki-nekirugaszkodik, de... Ha én tálalok ki helyette, mire számíthatok? A várakozásnál bármi jobb... Vagy mégsem?
Megpróbálok tárgyilagos maradni.
Azt írtad, hogy írjon az, aki már volt ilyen helyzetben. Én voltam. Én a háromszög férfi szereplője voltam, aki két nőt bolondított egyszerre. Nem a feleségem volt, hanem egy komoly, többéves kapcsolat.
Mellette párhuzamosan voltam valaki mással is. Eszem ágában sem volt abbahagyni egyiket sem, mert csak magammal törődtem. Nem kell megírjátok, hogy egy szemétláda voltam, mert tudom magamtól is.
(Csak egy kicsit off:
Aztán vége lett mindkét kapcsolatnak. Én hívő lettem - azelőtt nem voltam - és Isten ráébresztett, hogy a másik embert kihasználni bűn, és megváltoztatott, megtisztított.
Ez nem azt jelenti, hogy most már tökéletes ember lennék, vagy ilyesmi, de ahogy akkor éltem, azt úgy megbántam, hogy soha többé nem tudnék úgy viselkedni. Ez régen volt. Azóta házasságban élek valakivel, akit később ismertem meg, és szívből örülök, hogy a házasságomban tiszta a szeretetünk egymás iránt.)
Bocsánat az offolásért. Ami szorosan idetartozik az az, hogy szerintem az illető férfi önző (ahogyan én is ilyen voltam) és két nőnek hazudik egyszerre, meg a gyerekeit is tönkreteszi, mert hogy egy ilyen otthonban nem kapnak érzelmi biztonságot az 100%.
Semmilyen jogalapom nincs elítélni téged, de amit tesztek, szerintem a házasságtörés bűne. Ne értsd félre, ezzel nem téged ítéllek el, mert téged nem ismerlek, semmilyen fogalmam sincs az életkörülményeidről, a helyzetedről, hogy miért, és milyen körülmények között sodródtál ebbe a helyzetbe.
Amit teszel, azt viszont helytelenítem. Szerintem bontsd fel ezt a kapcsolatot, még akkor is, ha ez fájni fog, és soha többé ne beszélj azzal a férfivel, lépj ki teljesen az életéből.
Szia !!!
Én nagyon is megértelek voltam már én is hasonló helyzetben és most is hasonlóban vagyok csak éppen nem nős de van barátnője .Szívesen írnék neked mert igazán csak az tud tanácsot adni aki már benne volt egy ilyen helyzetben .Érdekelne az én kapcsolatomról is a te véleményed de nem itt ezen keresztül mert sajnos kaptál te is hideget meleget .Nagyon sajnállak nincs igazuk .Ha tudsz valami megoldást hogy ezen kívül ,hogy tudnánk egymásnak írni nagyon érdekelne mert én most pont ebben a helyzetben vagyok.Addig is szia és a rosszindulatú megjegyzéseket meg nem kell figyelembe venni ,csak te tudod hogy a lelked mélyén mit érzel.
Szia !!!!
Én nagyon megértelek téged voltam már én is hasonló helyzetben és most is ilyenben vagyok csak nem felesége van hanem barátnője.Aki még nem volt hasonló helyzetben nem is tudja ,hogy most te mit érzel.Szivesen írnék neked ezzel kapcsolatban és a te véleményed is érdekelne az enyémről de nem itt mert sajnos kaptál te itt hideget meleget .Ha tudsz valami megoldást írd meg .A rosszindulatú megjegyzésekkel meg nem kell foglalkozni csak és kizárólag te tudod hogy a lelked mélyén mit érzel.Addig is fel a fejjel .
Igen, ott hagytam...!!! Ehhez hozzájárult az a sok mosdatlan szájú ember is, akiknek tulajdonképpen hálásnak kellene lennem, csak az az undorító stílusuk...
Az utolsó hozzászólót kérem, hogy tegye lehetővé, hogy privát üzenetet küldhessek neki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!