Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 éve vagyok kapcsolatban egy nős férfival. Kalandnak
indult, de egymásba szerettünk. Gyakran kerül szóba a
válás, de ő nem mer lépni. Neki-nekirugaszkodik, de...
Ha én tálalok ki helyette, mire számíthatok? A
várakozásnál bármi jobb... Vagy mégsem?
11/28 A kérdező kommentje:
A kedves válaszoló azért kaphatott 2 levelet, mert 2 ember nevében hord le a sárga földig... Az a szó, hogy "paraszt", pedig az ő szótárából való, én ilyen szavakat nem használok idegen emberekre, akiket nem ismerek. Annyit írtam, hogy szűklátókörű, primitív és obszcén megnyilvánulása miatt nem tudom értékelni a "segítségképpen" írt válaszát.
na..kaptäl itt te mindent:)..a lényeg az az...hogy nekem van egy bätyäm..ö nös (volt) 7 évig.imädtäk egymäst szerették--joban rosszban tipikus mintakapcsolat voltaz övéké..aztän jött egy harmadik ,a bätyöm behülyült,és a feleségéT kirakta a lakäsbol.hozzäteszem a felsége sosem ordibält vele semmiért,megbeszéltek midnig mindent,a csaj dolgozott hétfötöl szombatig!!!reggeltöl este 8 ig!!!!!éS mindig mégis este megfözött a bätyämnak mäsnapra ,mosott takaritott mielött ägyba bujt,és még volt is idjük egymäsra.a léyneg hogy a bäytöm egy olyan bunko volt,bocs de jah,hogy a szeretöt välasztotta egy olyan nö helyett aki midnent megtett érte.szakitäsuk mär 1,5 éve volt. a feleség kb 100 szor könyörgött neki hogy vegye észre magät,és hogy beszéljék meg szereti stb.aztän végüla bäytäm pärszor visszafogadta majd kidobta isméT és a länyazota is vàrt..pontosabban elözö hétig.amikor kiderült hogy az ujdonlagos barätnöje akiéRt a feleségét is képes volt elhagyni terehs..ez a mai naphoz ont 1 hete.a a länynak romba dölt az élete.és hozzàteszem a bätyöm azert välasztott ujat mert ö most 24 éves és 7 éves häzassäga van-volt sajnos mär csak volt.én beszélgettem az uj barätnövel,mndjuk kb 5 ször lättam.de együtt laknak mär 1 éve(de én külföldön akom a pärommal és a kisbabämmal),én mondtam a länynak,hogy az én szemszögemböl nézve ha én tudom hogy egy nös pasival ebszélgetek neten(ott ismerkedtek meg),egyértelmü hogy azt mondom toväbblépek,hisz annyi de annyi ember van méG a földön.a bätyöm is nagyon nagy hibäs.de az "uj "barätnö is.hisz ha tudja hogy nös,mondd meg kéRlek minek kell kikezdeni vele?éS az a baj hogy avloban 2 emberen mulik ilyenkor nem csak a szeretön,ez tény!de momentän az én fejemmel,nem kezdenék olyan emberrel akinek tudom hogy felesége van vagy akär csak barätnöje is.de viszont a kérdésedre välaszolva... ha kitälalsz a feleségnek azzal lehet elveszited a szeretöd vag pärod...lehet te ugy éRzed tiszta vizet öntesz a pohärba ezzel...na de ne 8 év utän.mostmär inkäbb azon törd a fejed,hogy a pasid-szeretöd-pärod... otthagyja öt ha mondja.de maugy te mär värtäl 8 évet,ha annyira elakarta volna hagyni,hidd el megtette volna.läsd a példät ami leirtam.:(.tehät ragaszkodik a szeretöjéhez,mrmint hozzäd,de szereti a feleségéT,csalädjät.téged is szeret lehet,nem modnom hogy nem.de nem 8 honaprol beszélünk hanem 8 évröl.sztem keress magadnak egy nem nös embert,és kezdj egynormàlis életet.hisz ez a 8 év egy nös férfival...titkolozni,bujkàlni,meg stb....gondold el mennyivel jobb lenne ha egy normàlis pasit talälnäl akinek nincsen csalädja és veled tervezné...ezt hivjàk normàlis életnek,nem azt amit te csinälsz.(ésnem bäntäsnak irtam komolyan!)de sztem lépj...
2008. júl. 1. 13:26
Azaz szépen pontozzál csak le mindenkit utolsó kurva aki csak egy szóval merészelte a rideg valóságot a hülye fejedre burítani és nem kedves aranyos szavakkal bíztatott a folytatásra!
Vagy mégis mi a frászt akartál itt, hogy majd jön a sok marha és megerősít téged erkölcsileg 10x-esen teljes egyetértésben hogy baromi helyesen és gerincesen viselkedtél és csak az a pöcs tehet mindenről akivel összeszűrted a levet, rajta dúld csak fel a másik családját, kissebbségi komplexusos spiné! Most meg elkezdesz kombinálni a csökött agyaddal ahelyett hogy magadbaszállnál egy kicsit aztán megkeresnéd hol basztad el, helyette nekiállsz itt szánalmas összeesküvés elméleteket gyártani hogy biztos 1 ember áll emögött is és az tesz keresztbe a kiégett lelkivilágod romjainak újjáépítéséhez!
Aztán megint jöhet a többszörös lehúzás meg az anyázás, csak az a nagy büdös helyzet hogy mindenki más szarik ebbe bele csak szimplán magadat minősíted ezzel te kis uborkaviráglelkű coffoskislány.
2008. júl. 1. 13:43
itt aztan tenyleg kaptal hideget is meleget is...tudom kivulrol konnyu itelkezni, habar teny az h szerintem is valahol hibaztatok...elsosorban mar 8 evvel ezelott mikor belementel ebbe az ordogi korbe...egy hazas ember eletet nagyon konnyu felboritani, nem is beszelve utana a felesege lelkiallapotarol, s a gyerekekerol ha esetleg vannak...de aruld mar el hogy lehet ezt 8 evig csinalni??? a ferjenek meg hogy van kepe minen este a kepebe hazudni...nem itellek el, nem is tehetem, hiszen ki vagyok en h mason itelkezzek? viszont ha meg ez a hazassag megmentheto es te is ugy gondolod, es ha SZERETED ezt a ferfit akkor inkabb engedd el es hagyd hogy boldog legyen a felesegevel...en el se tudnam kepzelni, hogy par ev hazassag utan elveszitsem a ferjemet egy masik no miatt...
viszont ha a hazassag mar nem megmentheto akkor uljenek le es beszeljek meg a dolgot...semmi esetre se Te talalj mert akkor nagyobb a botrany. Remelem vagy igy, vagy ugy de rendezodik az eleteted! sok skert:)
2008. júl. 1. 13:55
15/28 A kérdező kommentje:
Hűha! Itt aztán forronganak az indulatok! Javaslom, hogy a "tanácsadó" előbb saját életét tegye rendbe, mert úgy gondolom, egy ilyen kérdés csak akkor képes ekkora indulatot kiváltani, ha valakinél nagyon fején találja a szöget! "Utolsó kurva"..., de primitív jelzős szerkezet. Már a nagyanyád is ezt használta, ugye? Nem osztok le senkit, csak írtózom a mosdatlan szájaktól. A véleményeket kulturált formában is meg lehet fogalmazni, ha valaki kulturált! nem vártam, hogy bárki is megerősít! Szerintem te nem olvastad el a kérdésemet!!! Azt sem akarom, hogy hallani, hogy "mindenért" valaki más felelős... Ez nem egy bírósági per, ez nem bűncselekmény... Megnyugtatlak, nincs kisebbségi komplexusom, bár amilyen szövegösszefüggésben használod ezt a szót, szerintem te nem is tudod, hogy igazából mit jelent... "Összeesküvés-elmélet" gyártása, "kiégett lelkivilág", "anyázás", "uborkaviráglelkű coffoskislány"?! Szerintem te beteg vagy...
Tényleg mindenki mást "nem érdekel" (te másképp fogalmaztál) ez a kérdéskör? Akkor miért húzod fel magad ennyire?!?!? Szegény... Vegyél be valamit!
én az a vàlaszado vagyok aki a cofis kislänyos téma elött irt.nem értem tulajdonképpen miért is pontoztàl le?irtam neked bärmi sértöt..??most öszintén.tökre csak jotanäcsként irta, mindent,és te midnenkit lepontozol aki nem a kedved szerint vàlaszol.hogy van ez?akkor meg minek teszl fel kéRdéSt ha az olyanokat is lepontotzod akik normàlisan véleméynt irnak,és 1 rossz szot nem mondanak räd.beirsz egy kéRdéSt,mert olyan välaszt akarsz kapni amit te elképzelsz magadnak..és azokat nem pontozod le.te leszolsz itt mindenkit ,még azt is aki szépen elmondja a véleményét és mesem akar sérteni veled.akkor minek irsz kéRdéSt?ha a fejedben ugyis eldöntötted a vàlaszt???akkor mire vagy itt kiväncsi?hogy mäsok miket irnak??vagy hogy ki gondolkozik még ugy mint te??vagy ezt nem is értem akkor....érti ezt az egeszet valaki?...?
2008. júl. 1. 14:15
en is joindulatbol irtam a kettovel ezelottit, tenyleg...nem ertem mi a baj...talan mar Te sem tudod igazan mit akarsz, csak rajottel h valami nagyon nincs rendben...es a feszultseg itt jon ki beloled...ezt csak Te tudod vagy Ti tudjatok megoldani, egyutt masztatok bele...most ki is kell masszatok...
2008. júl. 1. 14:23
18/28 A kérdező kommentje:
A hozzászólásom természetesen nem a normális embereknek szólt, nem azoknak, akik csak segíteni akartak!!!
Ne sértődjön meg senki, aki konstruktív, és több oldalról világít rá a helyzetemre... jaj..., rám szabadult a méhkas...
Azért nem tetszik ennek semmi se mert egy skizofrén barom, és még van képe megsértődni azon hogy mások undorítónak tartják amit művel ráadásul még baromi okosnak is tartja magát az ékesbeszédű kislány! Kretén bölcsész vagy hígagyú tanító lefogadom. De becsókolhatsz tövig az összes kommentelőnek és elhúzhatsz a halál faszára az ostoba bárgyú álszemérmességeddel együtt. Jajj csak megint nehogy belegázoljak abba a nárcisztikus lelkivilágodba kisanyám! A feleség helyében meg feldarabolnálak egy bárddal ha odatolnád a pofád azzal hogy 8 éve dugatom magam a férjeddel aki ráadásul élvezi is! Mellesleg közöm nincs a házassághoz ami van az is prímán működik, úgyhogy ez a spekuláció nem jött be te kis pszihomókus, pusztán nincs ember akinek ne fordulna fel a gyomra az ilyentől min ez a szardarab.
2008. júl. 1. 16:24
Törődj bele,és fogadd el a helyzetet ,addig is élvezd a boldog perceket!Én is hasonló cipőben járok,csak én nem akarok és nem is tudnék vele élni,nekem ez így egyenlőre nagyon jó lenne,ha nem történtek volna bizonyos dolgok
lsd. 4 éve vagyok kapcs. kérdésemet!
Akli elitél ez miatt azzal ne is törődj! Mindenkinek jár egy kis boldogság!!!!!!!!
2008. júl. 1. 20:09
Kapcsolódó kérdések: