Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt ill. van valakinek roma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt ill. van valakinek roma származású barátja? Van néhány kérdésem.

Figyelt kérdés
Fél éve összejöttem egy cigány sráccal. Természetesen nem a "putris, koszos" fajta, nagyon tiszta, értelmes, dolgos, szuper a szexben, szerelmesek vagyunk egymásba. Viszont már egyre jobban kiütközik a birtoklási vágya, az, hogy ő a "főnök", van benne agresszió, nem kevés, és leginkább azt nem tudom eldönteni, hogy megbízható-e úgy általában. Ha van valakinek tapasztalata ilyen téren, kérem, írja le, mert szeretném tudni, mire számíthatok. Nem jók a megérzéseim. Pedig nagyon megszerettem.
2013. aug. 24. 19:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Engem a legjobban az zavar, hogy ő bármivel poénkodhat (pl. nők), ha én teszek ilyet, úgy néz rám, mintha meg akarna ölni. És egyre jobban "arcoskodik". Kezd nála múlni a szerelem? Egyébként mennyire kitartóak?
2013. aug. 24. 19:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem a szerelem mulik nala nemerted?! :D Hanem egyre jobban birtokolni akar, ill mar a tulajdona vagy! Ami akar meg jol is eshet, viszont ez naluk teljesen mas!Kitartoak nyugi,csak nehogy rendorsegi ugy legyen a nagy kitartasbol! Cigany mellé cigany valo!Tokeletesen illik ra a mondas hogy "nem magyar embernek valo"elet ez......
2013. aug. 24. 20:02
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen más genetika, más szokások. Lehet, hogy dolgozik, tiszta, szép háza, autója van, önerőből felépítette a kis "birodalmát" stb... De akkor is cigány. Pont. Nem sértegetni akarom ezzel a cigányokat, nem vagyok rasszista. Van egy nagyon jó cigány haverom. Sajnos rajta is kijön néha a tipikus cigányság, akarva, akaratlanul. Ők ilyenek, kérdés, mennyire intelligens, mennyire tudja legyűrni az ösztöneit, és meddig megy el. Lehet megáll egy olyan szinten, amit el tudsz viselni, lehet, hogy addig fajul, mint amivel itt példálózott az egyik hozzászóló. Ezt neked kell érezni, te ismered, te vagy vele testközelben nap mint nap. Neked kell dönteni.
2013. aug. 24. 22:56
 14/20 anonim válasza:
Tény, hogy a megcsalást elnézik...ja igen a férfiaknak. A nőknek nem. Van egy ismerősöm akiről pletykáltak és a drága ura a torkához tartotta a kést. Amíg mosol, főzöl, takarítasz, kölköket szülsz neki ja és tolerálod eme fajtának a baromságait akkor kedves egészségedre. Mondjuk én a helyedben még most lelépnék a pecsába ( bár van egy olyan érzésem, hogy pofon nélkül nem fogod megúszni ). Meg úgy egyébként is ... felhívnám szíves figyelmed egy aprócska problémára: hahóóóóó ez egy cig_ány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. aug. 25. 01:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Ja, es figyelj az ekszereidre is! Ez azt csinalta h vett nekem egy arany fulbevalot, majd ket nap utan visszakerte Mert megszorult, elvitte a zaciba,es ellopta, elvette a tobbi ekszeremet is! Mindent elvitt a zalogba, azota sincsenek meg sajnos. Meg a bizsukat is ellopkodta, gondolom az asszonynak v nemtom. Volt h mentem haza, es eltunt a cd lejatszos, radiom is. Azt is elvitte a zalogba.Meg a strandtorolkozomnek is nyoma veszett. :D Rengeteg anyagi minuszomban van ez az egesz, es lelki serulesben. Amig tudsz menekulj!!!!
2013. aug. 25. 07:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Na én ezért nem jönnék össze cigánnyal, bármilyen "rendesnek" is tűnne...nekem öcsémnek voltak cigány barátnői, azokból meg az a tipikus "azért van a csávó,hogy eltartson, és megpróbálom felcsináltatni magam" mentalitás sütött. Ja és az egyik cigány barátnője megverette miután szakított vele. A másiknak meg azóta is perkálja a gyerektartást (17 évesen lett apuka!!). Ismerek messzebbről két magyar lányt, akik cigánnyal kezdtek, és őket is rendszeresen megverte a cigány pasija. Egy harmadik magyar lányt is, akiről nem tudom,hogy verik-e, de azt igen, hogy 18 éves kora óta a cigánytelepen él, a saját szülei kitagadták, és a cigány anyósa semmibe sem veszi, merthogy a fiacskája miért magyar lányt hozott a házhoz. Szerintem még most próbálj kilépni. Amúgy látszik,hogy kutyából nem lesz szalonna. :( A putrisoktól nem is várok mást , de hogy még az ún. "intelligensebbek" is ilyenek, az tényleg elkeserítő.
2013. szept. 6. 09:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Még egy adalék, távolabbi rokonom félvér. Nem láttam még agresszívnek, dolgozik,(külföldön) ő is jól él,igényes, a rokonsága cigány ágát leszámítva, akiket időnként látogattak, nem cigány utcában nőtt fel. Van egy barátnője (szintén van benne cigány, nem tudom, mennyi, de szerintem nem teljesen az, mert elég fehér bőrű -persze ettől akár 100%-ban is az lehet) ,akit kivitt. De nem engedi dolgozni, otthon van, az a dolga, hogy végezze a házimunkát, és azt hallottam (amúgy nem képzeltem volna rokonomról) hogy rokonom állítólag sz.rba sem nézi a lányt, miközben ő eljár bulizgatni, és megcsalja. Azt nem tudom,hogy eljár-e a keze, de az biztos, hogy ezzel az a lány soha nem lesz önálló, soha nem lesz keresete, teljesen a rokonomtól fog függni(bár ha neki ez jó..csak akkor később ne sírjon) , éppen ezért lehet majd vele mindent megcsinálni. Persze kényelmes lehet csak otthon elleni majd a születendő gyerekekkel, de nem tudom, nekem ez nem lenne élet. Az a legjobb, ha önerőből érsz el dolgokat, mert azt nem veheti el semmi és senki.
2013. szept. 8. 05:27
 18/20 anonim ***** válasza:

* ellenni a gyerekekkel .

12-es válaszoló, a volt cigány barátod miből élt olyan jól? Nekem valami azt súgja, nem biztos,hogy tisztességes úton szerezte a vagyonát(főleg,hogy leírtad, hogy sok cuccodat zaciba tette), és lenne egy tippem, hogy oláh (más néven lovári) cigány volt. Ez megmagyarázna pár dolgot, de ettől függetlenül én sem bízom a cigányok egyik csoportjában sem.

2013. szept. 8. 05:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Csak ebben az egészben az az érdekes, hogy ha ennyire féltékenyek, akkor hogy lehetséges az,hogy a cigány nő szül 5 gyereket 3 apától, vagy élete folyamán vagy hatszor vált élettársat. A cigány nőkkel elnézőbbek, vagy őket nem lehet annyira "megfenyíteni"? Komolyan érdekelne ez a kérdés...
2013. szept. 8. 05:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Jómagam is roma származású vagyok.... Én jelenleg több mint 1éves kapcsolatban élek, eszembe sem jutna megütni, terrorba tartani a szerelmem... Dolgozom amikor tudok, iskola mellett építgetem a közös jövőnket... Ja és hozzáteszem, hogy ő nem roma származású... Sajnos sokan elítélik a roma származású embereket de minden nevelés, öntudat kérdése...
2013. dec. 14. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!