Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A LIDL üzletben láttam borokat...

A LIDL üzletben láttam borokat ilyen jelzővel. 1. bor a napfényes Kaliforniából 2. minőségi olasz bor a Róma menti dombokról Néhány száz forintért kapható mint nálunk az asztali borok. Ti elhiszitek ezt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

El hát.. Kaliforniában is vannak hordók aminek az alján ott marad egy kis szutykos bor amit össze elehet önteni és eladni asztali borként. :)

De am nem olyan rosszak ezek simán megiható.

2010. márc. 31. 09:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok bor szakértő, de szerintem ez kamu, vagy az nem az ami benne van.
2010. márc. 31. 09:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Bebaszcsizni jó ez is :D

Magyar és francia borok a legjobbak.

2010. márc. 31. 09:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Tablettás borok!:D

Lehet az alapanyag (tabletta) származik Kaliforniából,meg Rómából!:)

Én is ittam belőlük,nem lett semmi bajom!Mondjuk a minőségi bortól messze vannak,és természetessen a magyer nedüket tartom a legjobbaknak!!Apukám bora a legjobb!!:D

2010. márc. 31. 09:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mivel egy szőlőtőkén több szőlőt hagynak, mivel a több is beérik és jó is lesz, magasabb a cukorfoka, mint Mo-on, ezért több bor is készülhet belőle.

Persze ezek nem testes, erős borok, hanem könnyebbek, de ma már nem éri meg kockáztatni, mert elég sok ellenőrzés van.

Egyébként meg aki legutóbb csúfosan bebukott, előtte az év borásza volt, úgyhogy nem lehet semmire sem adni...

2010. márc. 31. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!