Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt ill. van valakinek roma származású barátja? Van néhány kérdésem.
Figyelt kérdés
Fél éve összejöttem egy cigány sráccal. Természetesen nem a "putris, koszos" fajta, nagyon tiszta, értelmes, dolgos, szuper a szexben, szerelmesek vagyunk egymásba. Viszont már egyre jobban kiütközik a birtoklási vágya, az, hogy ő a "főnök", van benne agresszió, nem kevés, és leginkább azt nem tudom eldönteni, hogy megbízható-e úgy általában. Ha van valakinek tapasztalata ilyen téren, kérem, írja le, mert szeretném tudni, mire számíthatok. Nem jók a megérzéseim. Pedig nagyon megszerettem.2013. aug. 24. 19:26
1/20 anonim válasza:
Én tökre toleráns vagyok az ilyesmivel. Nekem ázsiai barátnőm van, de hogy cigánnyal?? Eszembe se jutna.
2/20 anonim válasza:
hagyd ott egy cigány egy más faj ennek csak rossz vége lehet
3/20 anonim válasza:
Én úgy tudom a romáknál elnézik a megcsalást, persze csak a férfinak.
4/20 anonim válasza:
Gondolom ezt látta otthon, az agressziót hozta magával. Reálisan tudom, hogy nem minden roma semmirekellő, esetleg agresszív, de sajnos nagy részük igen. Benne van a vérükben. Mást nem tudok mondani. Tapasztalatom csak annyi van, hogy hatodikos voltam, amikor az osztály cigány tagja csupán kedvtelésből, durván nekilökött egy padnak, amivel felborultam és majdnem betörtem a fejemet. Egyébként gyújtogatott is és kést hordott magával, de kirúgni nem merték, mert a családja megfenyegette az igazgatót. :) Ennyi volt az esti mese.
5/20 anonim válasza:
Nekem is van cigány barátnőm, semmi baj ugyanolyan mint bármelyik másik bnőm, de neki is meg van a stílusa, hasonló amit fent írtál..csak nőbe és persze a barátságban ez másképp nyílvánul meg. A vér nem válik vízzé, ezt ne feledd! Akinek meg van egy bizonyos temperamentuma, esetleg a családja ne adj isten még cigányosabban viselkedik, akkor belőle sem fog a a vonal eltűnni. ( De amiket fent írtál, ugyanúgy benne lehet egy magyar srácban is.)Egyikkel sem terveznék közös gyereket. :)
6/20 A kérdező kommentje:
Igen, nagyjából ismerem a cigány mentalitást, én a nőkhöz való hozzáállásukra vagyok kíváncsi. Mert ha ez kezd elharapózni, le fogom építeni a kapcsolatot.
2013. aug. 24. 19:35
7/20 anonim válasza:
Hát ha alapból így viselkednek, mint ahogyan írtuk, akkor azt szorozd meg kettővel, és kijön a nőkhöz való hozzáállásuk...
9/20 anonim válasza:
cigány az biztos hogyha veszekedés lesz meg fog ütni
10/20 anonim válasza:
Nekem sem voltak eloiteleteim! Olyan szepen alakult a kapcsolat az elso idokben h hajajj!Jol elo cigany volt! Aztan jott h miert nezek masra?!.... DURR egy fules.... mire gondolok, miert gondolom, stb konkretan napi szinten szarra vert, az utcan csak a foldet nezve mehettem, mikor pedig menekulni szerettem volna, bezart egy lakasba!!!! Szuloi segitseggel sikerult megszoknom, utana meg vagy ket evig zaklatott minket! Idokozben kiderult volt egy felesege, es egy gyereke is! :DLeptem volna mar elobb is, de konkretan terrorban tartott, utana evekig pszichologushoz jartam, mert olyan szinten roncs lettem.Azota tudom hanyas a kabat;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!