Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kollégium vagy párkapcsolat?
Ertesd meg vele h szukseged van a pihenesre.Mert nehezen lehet birni. (tapasztalatbol tudom. en is sokat utazok nap mint nap,tobb mint 1,5orat)
Ha igazan szeret kibirja h csak hetente/2hetente talalkozzatok. Vagy o esetleg nem tud hetvegente atmenni hozzatok? Es akkor anyuddal is torodhetsz. es a baratoddal is lehetsz..
de örülnék ha 15 percet kéne sétálnom nem fél órákat az erdőbe télen felfel
egyébként anyukád betegsége se tart örökké 2hetet kibírtok
Én a kolit választanám. Nem lehet valaki annyira bamba, hogy nem érti meg, hogy 2,5 órát nem egészséges napi szinten utazni. Totál herótja lesz tőle az embernek még akkor is ha nem kell sárban dagonyázni.
Én bejárós vagyok. Itthon 5 perc séta a buszmegálló, fél óra buszozás, majd 20-30 perc séta a suli. Hazafelé ugyanez. Most leszek negyedéves, végzős a fősulin, de gyűlölöm azt a fél órás sétát, pláne télen. Tavasszal még csak csak elmegy, de amikor (már bocsi) a takony is az orromba fagy, akkor nem poénos. Az egyedüli amiért vállalom, mert a koli is 20 perc sétányira van a sulitól, akkor meg már majdnem mindegy.
A lényeg, hogyha a párom nem értene meg, akkor nem sajnálnám a kapcsolatunkat. Neki sokkal egyszerűbb lenne heti egyszer bevonatozni hozzád, mint neked minden áldott nap hazajárni. Ha ennyit nem vállal be, hát mehet a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!