Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most csak szivat?! Ti mit gondoltok?!
Figyelt kérdés
Tehát, külföldön tanulok, van ez a srác akivel mar kb 3 hónapja beszélgetek, találkoztunk is már, de most nyáron hazajöttem a szünet miatt! Simán beszélgettünk tovább és egyszer csak 2 hétig nem írt pedig végig fent volt meg minden..utána írt hogy hiányzok neki és ne haragudjak amiért nem írt..én nem kérdeztem meg tőle hogy miért nem írt, elvégre nem vagyunk együtt és én úgy vagyok vele hogy mivel nem vagyunk együtt ezért nem is kérhetem számon..akiknek elmeséltem szinte mindenki mást mondod! Valaki szerint csak szivat, vagy az egyik csaj nem írt neki vissza ezért próbálkozik nálam és blabla! Ti mit gondoltok?! Normális válaszokat:)2013. aug. 23. 14:09
1/4 anonim válasza:
Vonzódik hozzád ez tény.Nem tudatosan teszi ezt veled, egyszerűen nem mer komolyabb lépést tenni feléd.
2/4 anonim válasza:
Szerintem mást is szédít,és valamelyiknél nem jött össze neki,ezért most te is kapóra jössz.Ne vedd komolyan!Ha érdekelnéd,nem tűnne el hetekre.
3/4 kolosszus22 válasza:
Nem azért, de az ilyenektől falra tudok mászni. Nem írt 2 hétig és? Ha annyira érdekelne ez a srác te is ráírhattál volna.
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó; hidd el hogy érdekel a srác de amikor írok neki és nem ír vissza akkor miért keressem én..?!:D amúgy köszönöm az eddigi válaszokat!:)
2013. aug. 28. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!