Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
volt barátommal már többször szakítottunk-majd újra összejöttünk. sokszor átvert csak 'lyuknak használt ' többször is mondta hogy szeret, aztán meg pár napra rá meg hogy nem szeret,nekünk ez nem megy,de azért az ágyban jó vagyok és hogy inkább csak barátilag szexeljünk, aztán utána meg hogy megint szeret. ezt többször is eljátszotta, volt hogy még külön mondta hogy bízzak benne, és télleg elhitette hogy szeret, aztán megint csak ugyanaz lett, akkor befejeztem vele. azóta megint megkeresett, megint azt mondta hogy nem szeret, és csak barátilag szexeljünk, én meg beleegyeztem /saját döntésem volt/ igaz azóta még nem történt meg mert egyikönknek sem volt alkalmas, és most megint elkezdte hogy szeret, és komolyan gondolja, mondtam is neki hogy ne hazudjon mert nem hiszem el úgyse és én nem akarom újra kezdeni inkább csak legyünk barátilag, de ő továbbra is csak azt erölteti h szeret, és bízzak benne a szokásos duma, aztán meg egyik percről a másikra hogy inkább hagyjuk az egészet,meg bunkózik.. én ezt már nem értem, miért csinálja ezt? vagy most ez neki miért nem volt így jó, minek akar megint átb..zni?? még én könyörgök hogy ne verjen át.pontosan jól tudja hogy már nem hiszek neki2013. aug. 22. 16:12
1/4 anonim válasza:
Tényleg tudni akarod?Kíváncsi vagy az okokra?
2/4 A kérdező kommentje:
igen.
2013. aug. 22. 17:40
3/4 anonim válasza:
... Buta vagy, hogy folyton hittél neki, ha mindig csak átver. Tudod miért csinálja ezt? Őszintén? Mert mondjuk kihasznál, hogy legyen kit megraknia... Mondta h jo vagy az ágyban. Akkor azerinted? Csak kihasználta a hiszékenységedet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!