Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm még mindig az exét szereti. Ma fog szakítani velem. Hogy felejtsem el?
Figyelt kérdés
én 15, a lány 14. ezt a lányt az életemnél is jobban szeretem, sokkal jobban megbecsülöm mint az előző barátja, mégis ma fog velem szakítani... itt az előző kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. tegnap beszélgettünk, és láttam rajta, hogy valami baja van... először nem akarta elmondani, majd rá 15-20percig kérdezgettem mi az isten lelte... majd kinyögte végre hogy a volt barátja.... én már egy komoly dologban megbocsájtottam neki, szerettem/szeretem, sosem hazudtam neki, de mégis ellök magától... én úgy vagyok ezzel a lánnyal, hogy ő a mindenem. ha elvesztem nem lesz semmim... ha megcsalna is visszafogadnám, képes lennék felejteni... én ezalatt a másfèl hónap alatt egyszer sem hibáztam. csak ő. de mindig elnèztem.... sajnos ez ennyit ért.2013. aug. 21. 08:48
1/11 anonim válasza:
Átérzem..énis voltam így!
/ http://www.youtube.com/watch?v=2nb9m-HA4tY ez az egyetlen dolog ami hozzá köt..már nem szeretem/
Nagyjából 1-másfél év kellett ahhoz hogy elfelejtsem..szerintem te is úgy leszel!
NE magadat hibáztasd..az ilyenek..pf...nincs rá szó..szánalmas..
2/11 anonim válasza:
Éretlen csitri, hozzád jobb való ember!
3/11 A kérdező kommentje:
az elozo pasija nagyon bunko volt... egyszer meg is fenyegette a lanyt, hogyha nem fekszik le vele, akkor nem talalkoznak tobbet... a lany nem ment bele, es kesobb szakitottak, de elvileg nem emiatt. valami masik csaj miatt... ugyanis a volt pasija nem egyszer csalta a lányt...
2013. aug. 21. 09:00
4/11 anonim válasza:
Sz@rd le!
Tönkre fogsz menni ha tovább foglalkozol vele!
5/11 Pendulum92 válasza:
Dolgozz az önbizamadon, önszereteteden. Ilyen gondolatok, hogy az életemnél is jobban szeretem, ő a mindenem, ha elvesztem nem lesz semmim nem egészségesek. Már hogy ne lenne semmid? Te magadnak mindig ott vagy. Lehet, hogy nagy veszteséget fogsz érezni, de BELŐLED semmi nem fog elveszni. Az, ami vagy!
6/11 A kérdező kommentje:
eddig a barataimmal, akivel beszelgettem errol, mindenki mellettem allt... meg egy olyan ember is, aki nem kedvel engem... akivel beszelgettem errol, senki sem volt ellenem... mindenki csak vedelmezett, es mondtak hogy itt nem velem van a baj... remelem tenyleg igy van...
2013. aug. 21. 09:06
7/11 anonim válasza:
Ha azt mondja, hogy szakít veled, ne törj össze miatta, ha neki más kell, az az ő dolga. Könyveld el magadnak, hogy te szeretted, ha meg ez nem kell neki,akkor nem érdemelt meg. 15 vagy, nem kell az első csalódásba belehalni...
8/11 A kérdező kommentje:
sajnos nem az elso csalodas... mar volt par baratnom, de a mostani irant erzek a legtobbet
2013. aug. 21. 09:17
9/11 anonim válasza:
Ne várd meg amíg szakít veled, szakíts vele te! Mondd meg neki, hogy neked nincs kedved osztozkodni rajta, ha nem szeret téged akkor legyen boldog azzal akit szeret. Utána töröld ki a telefonból, a facebookról, semmisítsd meg az összes emléket ami hozzáköt, vagy rakd el jó mélyre és soha ne vedd elő. Soha. És ne hívd fel, ne beszéljetek, kerüld el. Ha nagyon szenvedsz, menj el futni vagy a haverokkal billiárdozni stb. De semmiképpen ne csajozz be csak azért, hogy felejts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!