Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon o is kivan es titkos viszonyt akar velem?
masfel eve parkapcsolatba elek. nagyon szeretem ot jo a szekszis vele.
van egy ismerosunk 54 eves itt lamik egy helyen velunk de kulon reszen , regebben nem is figyeltem fel ra egyszer aztan elke7dte mondogatni hogy milyen szep vagyok meg hogy njncs velem semi gond,egyszer megmutattam neki az acht kepeimet mert nem hitte el hogy vannak ilyen kepeim.,tetszett neki nagyon.masnap mar simogatot ,egyre tobbet nez hosszasan szoktunnk kozosen fozni is , kb 1,2hete kezdett erdekelni engem hogy vajon milyen lehete vele megcsokoltam majx ledobbent kerdeztem zavarta e azt mondta jivolt neki majd egy masik pilanatba naf nyelvesen csojolt meg este mar a bugyimon keresztulsimogatott, nagyon tetszett az egesz jo lesett , mondta maf nagykn hianyzok neki, nehezen birja ebbe fog bele orulni a vagyakozasba, ma delelott haloingbe voltam elkezdte anyakamat puszilgatni. .mondta aligtudott aludni este csak ram gondolt.. nagyon jol esett nekem ,mar nagyon nehezen birom , ha meglatom csak arra vagyok hogy hozzam erjen vajon meddig birom meg ezt a helyzetet .....
1. Nagyon rossz a helyesírásod. Ha még is jó lenne, nem tisztelsz meg bennünket azzal, hogy érthetően írod le azt amit kérdezni szeretnél.
2.A szövegből az derül ki, hogy nem vagy sok ésszel megáldva. Ha még is lenne sok eszed. akkor egyszerűen csak ku rva vagy.
3. Elég gusztustalan lehet ahogy egy ilyen vénemberrel nyalatod a nyakadat, ha csak nem az a célod, hogy mosdás helyett tisztára nyaljon, mint egy kiscicát.
4. Még is csak ku rva vagy, ha a párod mellett csinálod ezeket a dolgokat. Aki szereti a párját, nem kezd egy vénemberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!