Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már hasonló helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már hasonló helyzetben? Mit tettetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ti voltatok már olyan helyzetben,hogy évek óta párkapcsolatban éltetek,amivel igazából semmi probléma nem volt,és a párotokkal sem volt különösebben gond,mégis úgy éreztétek,másba vagytok szerelmesek már jó ideje?Aki történetesen éppen úgy foglalt volt,párkapcsolatban élt.Ebből adódóan esélyetek sem volt kezdeményezni nála,sőt,talán nem is sejtette,mit érez a másik fél iránta,és úgy gondolta,úgyis boldog kapcsolatban él,soha nem lehet semmi köztük.Viszont a vonzalom,és az a bizonyos ,,vibrálás" megvolt...Ahogy a flört,és az elejtett célzások is,de ennél több sohasem!Ti mit tettetek?Színt vallottatok az illetőnek,vagy továbbra is csendben meghúzódtatok a háttérben?Hagytátok,hogy az ár sodorjon,vagy beletörődtetek a helyzetbe?Mi lett a végkifejlet?(Természetesen a kérdésem valóban arról szól,akire most mindannyian gondoltok... :-D) Várom az értelmes,segítő célú válaszokat! :-)

2009. okt. 29. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen én épp ugyanilyen helyzetben vagyok, csak az illető most épp nem foglalt! Én hagytam magam sodrodni az árral, és most nagyon boldog vagyok:D Ha érted mire gondolok:P
2009. okt. 29. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Voltam, és taliztam is vele, de sajna nem jött össze...
2009. okt. 31. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:
ha már nem érzed jól magad a kapcsolatodban, akkor mindegy,hogy van e másik fiú a láthatáron, csak azért ne maradj a mostanival, hogy legyen valaki...de ha még úgy érzed, szereted őt is, döntened kell... én bármikor a párom mellett döntenék...tudom, hogyha véletlen jönne is valami fellángolás mondjuk egy másik fiú irányába, az nagyon hamar eltűnne és ha engednék neki, rossz vége lenne.. egy kis kalandért sosem játszanám el a párom bizalmát és szerelmét
2009. okt. 31. 12:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
2009. okt. 31. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!