Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az, hogy néz ki, mikor olyan lány keres komoly kapcsolatot, aki egy buliban 9 srácot "ápolt" le?
Szerintem undoríróak ezek a lányok.Lehet mondani,hogy megváltozott,de hogy őszinte legyek nagy ívben leszarnám,hogy megváltozott,vagy nem,mert az ilyenek szerintem egy normális embernek se kellenek.Aki csak annyira tartja/tartotta magát,hogy bárkivel 1-2 óra ismeretség után összefeküdt arra az ember mégis minek várjon,akár egy napot is?Csak mert én nem látom benne a logikát.Ha valakit megszeret,azzal várni fog,viszont a sok idegent,akihez semmi köze nem volt,azokat beengedte a bugyijába.
A másik meg,hogy nem feküdnék össze olyannal,akin átment a fél város,mert ki tudja,hogy milyen leprát terjeszt.
Aki meg mentegetőzik,hogy megváltozott és mégse talál normális társat,annak szerintem elfelejtették mondani a szülei,hogy mindennek következménye van és előre kell gondolkozni.
Szerintem a kutyából szalonna dolog hülyeség. Ha kap az ember egy igazán nagy pofont az élettől az helyrerakja, higyjétek el. Én is amolyan szűzk**** voltam előfordult néha, hogy részegen mással smároltam az aktuális pasim mellett bulikban (több nem történt) de amikor emiatt elvesztettem azt az embert akit szerettem csak persze miért is ne utólag döbbentem rá és mindenki arról beszélt hogy milyen vagyok akkor elhatároztam, hogy ennek vége...
Azóta eltelt 5 év, családanya típus lettem. Rá sem nézek más férfira.
Normális ember nem rbancoz senkit a szexuális élete miatt. Ha neked nem fér bele, az egy dolog, de fölösleges megszégyeníteni egy szexuálisan aktív nőt, mert csak az unintelligenciát sugallja.
Normális ember nem foglalkozik mások szexuális életével és főleg nem ítélkezik felette.
Talán ki kéne másznotok vadidegen nők szájából meg a seggéből és magatokkal foglalkozni.
Rbanc nem létezik, csak azok számára, akik használják ezt az idióta szót, amit azért talált ki a társadalom, hogy "büntesse" és megszégyenítse a szexuálisan aktív nőket.
Na az, hogy egy buliban kilenc srácot lecumiz, az nem szexuálisan aktív hanem ri...nc :) ezt kár megszépíteni.
Egy olcsó könnyen megkapható lány akiket világ életembe elkerültem és el is fogok. Legalább a meghódítás élménye legyen meg :)
Egyébkent lehet, hogy megváltozik, nem feltétlenül lesz élete vegéig ilye.........kérdés az emberek is elfelejtik e, hogy mit művelt fiatalon.
#17:Na mert azt ne mondd már,hogy az a normális,ha valakin átmegy 9 férfi egy éjszaka alatt!
Az előttem szóló elmondta,hogy minek lehet tekinteni az ilyeneket.A társadalom azért hozta létre ezt a szót,hogy az erkölcstelen sz@jháknak is legyen egy gyűjtőnevük.
Aki ilyet csinál azt nem tudom,hogy a szülei hogy nevelték,de gondolom az erkölcsről még soha életben nem hallott.
Nem ítélkezem,mert nem az én dolgom,de egy ri*anccal soha nem jönnék össze,mert undorodnék tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!