Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem a baratomat de akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a baratomat de akkor miert van ez?

Figyelt kérdés
Gondolom a parotokon kivul nektek is tetszik mas. Nah szoval a lenyeg, hogy azt a fiut aki tetszik meglattam egy lanyal eddig nem volt baratnoje de ezek szerint lesz es nagyon feltekeny lettem es csalodot. Hogyan felejtsem el mivel ez lehetetlen lenne. Tenyleg nagyon szeretem a baratom. Veletek volt mar ilyen?
2009. okt. 29. 16:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Akkor en nem fogom elmondani a baratomnak az biztos.De o is megvaltozott csak nem akarja nekem bevallani es olyan rossz igy egesz nap:(
2009. okt. 31. 13:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez csak akkor fordulhat elő, ha már nem vagy szerelmes a barátodba, mert amíg tényleg szereted addig nincs ilyen, hogy megtetszik más. Nekem is így volt, hogy volt barátom, de megtetszett valaki más, eleinte még nem is érdekelt az a valaki, mert szerettem a barátomat, de aztán egyre jobban érdekelt, így teljesen kiszerettem a barátomból, és csak arra a valakire tudtam gondolni. Egyszer velem is volt olyan, hogy megláttam egy lánnyal kézenfogva, vagyis úgy láttam, mert szerencsére kiderült, hogy nem ő volt, de nekem is annyira rosszul esett és szomorú, csalódott lettem :(

Na szóval, a barátommal egyre többet veszekedtünk, ő pedig sejtette, hogy van valaki aki tetszik, én persze tagadtam. Aztán szakított velem ezek miatt, nekem nagyon rossz volt, de utolag rájöttem, hogy nyilván csak a megszokás miatt, mert utána megismerkedtem azzal az illetővel... egyből egy kicsit sem érdekelt a volt barátom, pedig egy majdnem két éves kapcsolatról van szó. Addigra már teljesen belezúgtam abba a valakibe, és össze is jöttünk, de nagyon rövid ideig tartott a kapcsolatunk, de a volt barátom utána sem jutott eszembe, hanem mondhatni azt, hogymég mindig az a bizonyos valaki érdekel...

2009. okt. 31. 14:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Ertem.De inkabb ezt a kapcsolatod akarom rendbe hozni.Csak nem tudom hogyan csinaljam.Nem kell a masik fiu legyen boldog a baratnojevel.Csak emiatt egyre kevesebbet beszeltem a baratommal es sokat veszekedtunk es ugy erzem,hogy elveszitem.Ez igy nem jo nekem o kell!Hogyan hozhatnam rendbe a dolgokat?Vagy mar o nem szeret annyira???
2009. okt. 31. 15:14
 14/17 A kérdező kommentje:
Vagy ezt mar nem lehet rendbe hozni?:(
2009. okt. 31. 15:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem Nem Tettszett Más A Páromon Kívül Soha, de Nem Is Fog;-D, csak van Egy Tesoja Akivel Régen Sokat Hülyéskedtem és A Párom Féltékeny Lett Rá De Engem Nem Érdekelt csak Jó Arcnak Tűnt De Őszintén Megmondom Kiismertem És Kiderült h egy Kis Bunkó

Szerintem Nálatok az is gond lehet h távkapcsolatban éltek, Szerintem - e miatt is megromolhatott ez a kapcsolat már mint hogy megtetszett Neked Valaki más is Szerintem próbálj meg valahogyan többet lenni A Barátoddal többet beszélgetni és nem rá figyelni a másik Pasira. Próbálj meg jobban beleszeretni Párodba és mondogasd Magadnak is és A Párodnak Is h Nagyon Szereted és soha nem csalnád meg meg ilyenek Szóval Próbálj Csak a Pároddal Törődni , Ezt Tudom Javasolni Remélem Beválik;-D

Remélem, h Segítettem!

2009. okt. 31. 15:32
 16/17 anonim ***** válasza:

szia utolsó vok

És Szerintem ezt a Kapcsolatot még Rendbe Lehet hozni , és Kérdezd meg A Párodtól is h Szeret-e még Hozzátok Rendbe Együtt Ezt A Kapcsolatot!;-D

2009. okt. 31. 15:35
 17/17 A kérdező kommentje:

Koszonom utolso valaszolo:)

Megkerdeztem most tole es azt mondta,hogy szeret csak faraszto napjai voltak pedig ugy erzem,hogy nem szeret:(Mivel nyugtassam meg magam?Vagy lehet h en valtoztam es nem o?Tiszta hulye vok mar...

2009. okt. 31. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!