Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a baratomat de akkor miert van ez?

Szereted a párodat az oké, de már nem vagy boldog vele.
Vagy hozd rendbe a kapcsolatodat, vagy váljanak el útjaitok.
Nekem is volt ilyen, mondjuk én akkor még fiatalabb voltam, olyan 18-20 éves és valóban vége is lett a kapcsolatnak. Most vagyok 27, de én már nem érzek ilyeneket.

Ez nem korfüggő. Inkább emberfüggő. Én 24 vagyok, mégis érzek néha ilyet :S.
Nem tudom mi az oka, de remélem kinövöm, mert utálom magam érte :S. Mégsem tudok mit tenni ellene ...
Ajjj az a baj,hogy en is ugy erzem,hogy mar nem sok van hatra.Tavkapcsoltba vagyok es mar a kamot sincs kedvem bekapcsolni de viszont ha nem lenne meg hianyozna.Neha ugy erzem,hogy jobb lenne nelkule es nem vagyok neki eleg fontos.Masreszt pedig szeretem es tudom,hogy a masik fiuval nem lenne semmi mert ram se nezz.Nem birnek vele szakitani mikor a nyarat vegig sirtam miatta es annyira boldog voltam,hogy szeret es egyutt vagyunk.Most is de mar nem a regi.Szerintetek mit tegyek?
Koszonom az eddigi valaszokat:)

háát azért még fiatal vagy és tombolnak benned a hormonok.
a távkapcsi nem olyan jó dolog,föleg ha érzed hogy már nem az igazi.a tavaji havat meg ne nézd.
csak is elöre.
Koszonom a valaszt:)
Akarmi tortenjek is..kitartok a baratom mellett,nem akarom elvesziteni!
A fiuval sajnos minden nap talalkozzom mivel egy suliba es emeleten is vagyunk.Ma is ugy nezte a lanyt mikozbe beszeltek mintha az elete mulna rajta-.-
De probalom tulteni magam rajta.Nem szabad engednem az erzesnek.Ugye?

na látod ez az hogy nézed mindig hogy mi történik vele.mert egyre jobban tetszik neked,csak még magadnak sem mered be valani.
mert még azért benned van a barátod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!