Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van egyre több "nagyszáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több "nagyszájú, karakán" nő, míg a férfiak egyre pipogyábbak és önállótlanabbak?

Figyelt kérdés

2013. aug. 21. 13:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is baromi felesleges.Anyukám is olyan,mint a 40-es ismerősnő,csak kicsiben.Mondtam már neki,hogy ha apura hatni akar,inkább beszélje meg az ismerősökkel-akikkel apa a "kelleténél" tényleg többet lóg nyaraláson-,hogy jelezzék neki finoman,hogy jobb,ha a saját családjával foglalkozik.A leoltásra már nem hallgat,mert hozzászokott.
2013. aug. 21. 14:15
 12/16 anonim ***** válasza:
5- os vagyok. Persze, semmibol sem jo a tul sok vagy a tul Keves. Meg kell talalni valahogy a kozeputat. Kozhelyesen hanzgik, de rajottem, igaz :-)En karakan vagyok, meg nagy az igazsagerzetem, de azert minden hulyesegert nem boritom ki a bilit, csak azert ami igazan zavar.
2013. aug. 21. 14:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Amugy meg beteg a vilag, nem tudom min csodalkozol.
2013. aug. 21. 14:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Ez az,amiben egyetértünk.Mindkét szélsőség nagyon rossz,fordítva is.
2013. aug. 21. 14:51
 15/16 anonim ***** válasza:

A férfiak pipogyábbak önállótlanabbak? Én mindig jót röhögök a régi nagy határozott fickók képén, amit innen, tizen-, huszonéves fejjel megállapítunk... Csak tessék megnézni az öregeket, egy szemmel sem voltak önállóbbak, határozottabbak, csak státuszuknál fogva nekik volt szavuk! Ha csak egy úton járhatsz, akkor aztán nagyon komoly, férfias dolog tempósan menni rajta. Úgyis tudod, hová jutsz, könnyen játszod a határozottat. A mostani pasik pontosan annyira pipogyák, mint a régiek voltak, csak kevésbé leplezik.

A nők határozottabbak lennének? Nem, csak egyre többen hiszik ezt magukról! A nagyszájú, karakán feministák többsége addig határozott, míg a környezetébe élő pasik, csajok döntéseire mutogathat fröcsögve, de ha egyedül kellene döntenie az életéről, akkor k**va nagy bajban lenne ő is. Mindig röhögtem a nagy lázadókon, akik csak addig tudtak ugatni, amíg valamire nemet kellett mondani, de valójában csak valami ELLEN tudtak lázadni, önállóan élni nem. Lehet keménykedni azzal, hogy valaki elrágja a pórázt, de póráz nélkül, egyedül tudni az utat, na az a valami.

Szerintem ugyanannyi határozott nő van és ugyanannyi pipogya pasi. A különbség annyi, hogy ha egy nő tényleg határozott, akkor nem kényszerítik bele az asszonyi szerepbe, mert járhat más utat is, egy férfit pedig nem csak úgy nevelnek fel, hogy ő a teremtés koronája. Ettől még nem beteg a világ, csak éppen ez egy új helyzet, amit még fel kell dolgozni.

2013. aug. 21. 15:23
 16/16 anonim ***** válasza:

mert a média eltorzítja őket, és a nevelés is egyre sz@rabb lesz, nézz utána a neten, meg bekockulunk stb.

A csajok meg egyre jobban hatalomra törnek, ezért csodálkozok ha találok egy bájos lányt néha aki egyedülálló, de inkább nézzetek animéket, az tele van cukisággal :) sokkal jobb

2013. aug. 21. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!