Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bele mennétek egy ilyen kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Egy olyan férfival aki érzelmileg nem kötődik senkihez és az extrém sportok nagy szerepet játszanak az életébe szeret veszélyesen élni és sokat utazik.2013. aug. 20. 19:55
1/6 anonim válasza:
Nem, mert nagyon nagy esélye van annak, hogy az illető pszichopata, ők képtelenek bárkihez is kötődni, kiölték belőlük a szüleik ezt az érzést.
3/6 anonim válasza:
akkor csak d*gni hívott vagy nem értem :P ha nem kötődik akkor nem is tud? hogy jössz akkor nála te a képbe?
4/6 A kérdező kommentje:
Tud de nem annyira mint egy átlagos ember nem te lennél neki az első hogy úgy mondjam.Nem csak a szexre kellenél azért.
2013. aug. 21. 10:35
5/6 anonim válasza:
előző vagyok. persze sablonos, amit írok meg ilyenek, de ha úgy érzed, hogy neked kell ez a dolog,akkor nincs is miről beszélni.ha meg nem akarod akkor ne.mindenből tanul az ember, csináltam én is olyan hülyeséget, hogy a környezetemben mindenki idiótának nézett - persze csak utólag adtak hangot a véleményüknek-. tanultam belőle és kész
6/6 ETNIES000 válasza:
Igen! Mivel én is szeretem az extrém dolgokat, sportokat.És ha együtt utaznánk akkor természetesen működne a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!