Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sos. Mit tudok csinalni, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sos. Mit tudok csinalni, ha a barátom és haverjai sakkoznak, kártyáznak, és voltaképp levegöüzemmódban vagyok?

Figyelt kérdés
szóval hogy lehet beilleszkedni,vagy milyen megoldás van?velük kártyázni,stb kilőve.
2013. aug. 20. 18:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
"fiúkák, majd szóljatok, ha vége a partinak, én addig leugrom ide két utcával arrébb, a swinger klubba" -és otthagyod őket.
2013. aug. 20. 19:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Beszállhatnál sakkozni, ha értesz hozzá. Ha jól elvered őket, mindjárt lesz respekted előttük.
2013. aug. 20. 19:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"fiúkák, majd szóljatok, ha vége a partinak, én addig leugrom ide két utcával arrébb, a swinger klubba" -és otthagyod őket.

Igen, ez tökéletes reakció lenne.

Persze csak ha azt akarnád elérni, hogy ne csak egy mindenre pofákat vágó csajnak, hanem még ribinek is nézzenek. Szinte magam előtt látom a srácok reakcióját: "Na ezt jól kifogtad, te szerencsétlen, na menj utána... izé, inkább ne"

2013. aug. 20. 19:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Miért lenne kilőve a velük kártyázás? Ha meg nem tudod azt a játékot, nem akarsz megtanulni, nem szeretnék hogy csatlakozz, akkor ennyit erről.

Nem kell mindent közösen csinálni, ezt mindig is hülyeségnek tartottam. Megvannak a barátai, leülnek egyet kártyázni, nincs ezzel semmi, mindenkinek kell az az idő, amikor csak a barátaival múlatja az időt. Foglald el magad valamivel, olvass, rajzolj, sétálj, akármi.

2013. aug. 20. 19:43
 15/15 A kérdező kommentje:

probaltak mär tan<tani, de nem megy.

föztem teät, cseledkedtem, de ez sem tart sokäig, tekintve, hogy nem oräk kerdese. kaja elejük, mosogatäs, utäna meg ideadtäjk a telot, hogy jatszak rajta, az legalabb le tudott kötni orakon ät. utäna viccelödtek velem, amit mindenki fogott csak en nem lattam, hol ebben a vicc, de mindegy. szoval eltelt a nap. köszi a valaszokat. egyedül länykent köztük ilyenkor nehez. de a többieknek otthon az asszony, vagy nincs, vagy nem hozzäk, egyedül engem visz mindenhova a barätom. ill. majdnem mindenhova.

2013. aug. 26. 12:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!