Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sos. Mit tudok csinalni, ha a barátom és haverjai sakkoznak, kártyáznak, és voltaképp levegöüzemmódban vagyok?
Csinálsz sütit, hozol piát, hasznossá teszed magad. Tudom a feminista énedet ez nagyon szúrja, viszont a fiúk nagyon fognak szeretni és értékelni is fogják (ha nem túl nagy parasztok).
28/F
18.45:
Nézd, nyilvánvalóan arról van szó, hogy a fiúk felajánlották, hogy szálljon már be, de ő nem akar, mert nem tud stb. És főként meg se akar tanulni.
Ha nem így van kérdező, javíts ki.
Na most mit lehet csinálni, ha van egy összeszokott társaság, amelyik mondjuk már x éve ezt csinálja. Alkalmazkodjanak a szabotőrhöz, vagy folytassák a megszokott módon? Szerintem egyértelmű.
Innentől kezdve egyenes út vezet a 'levegő üzemmódhoz'. Mert mit lehet csinálni azon kívül, hogy 10 percenként megkérdezik, hogy nem szállsz-e be? Vagy lenne kedved máshoz?
Durcis levegő üzemmódban úgyis az a válasz, hogy nincs kedvem, játszatok csak nyugodtan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!