Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért akar szünetet? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Barátommal 2 éve vagyunk együtt...elég féltékeny típus vok és önbizalom hiányban is jócskán szenvedek. Azt mondta azért akar szünetet, mert szerinte én csak belemenekülök a kapcsolatba, hogy nem találnék mást helyette, meg hogy neki rosszul esik, hogy előtte senkim nem volt és nem "élhettem ki magam", na meg a 17 évesen való megállapodáson is vacilál...de most meg mondta, hogy majd menjek fel és akk újra lesz első randi és meghódithat megint (ilyet már többször kitalált csak normális szünet nélkül)szerintetek ebben van valami? Mert már télleg nemtom mire készüljek fel. Anyáék mindig azt mondták, hogy a szünet a szakítás előmenetele....2009. okt. 29. 12:51
1/10 Andrewka 

válasza:

Anyádéknak igaza van.
De lehet h tényleg kicsit rátelepedtél a srácra. Élni akar. FLörtölni, kocsmázni, bulizni.
22/f
2/10 anonim 

válasza:

Igazuk van, nálam pont ugyanez ment... szedd össze magad, mert a szünetből sok jó már nem sülhet ki. Meg nem sok 17 évest ismerek, akik tartósan megmaradnak valaki mellett, persze kivételek mindig vannak.
3/10 anonim 

válasza:

neki rosszul esik , hogy előtte még senkid nem volt és nem élhetted ki magad...húúú de rossz duma. Na meg ez a szünet dolog is. szerintem csak "szépen" szakítani akar, csak nem meri megmondani. Szerintem ebből szakítás lesz.
4/10 anonim 

válasza:

Szünet 99,999999999999%-ban szakítást jelent
5/10 anonim 

válasza:

szakítani akar veled, csak fél a pofádba mondani:) jaj de ismerős:))))
6/10 anonim 

válasza:

hát ez szivás de a szünet alat szedd ősze magad és mutasd meg nem járna jól ha otthagy
7/10 A kérdező kommentje:
De akkor mért mond olyanokat, hogy majd randira hív meg újra megakar hódítani? Ennél még az is jobb lenne ha egy sms-el intézné el a szakítást...
2009. okt. 29. 15:58
8/10 anonim 

válasza:

azért mert a lányok szeretnek ködösíteni... nem akar megbántani stb. Ez bennük van tudat alatt. Inkább hiteget még egy kicsit... ki tudja miért van ez...
9/10 A kérdező kommentje:
őőő...én vok a lány ő a fiú
2009. okt. 29. 20:41
10/10 anonim 

válasza:

Szerintem ne add fel! Ha azt akarod, hogy tényleg erősítse a kapcsolatot a szünet, akkor használd ki, és menj el a barátnőiddel bulizni. Mivel azt várja, hogy te otthon ülve sírsz utána, ezért alaposan meg fog lepődni és ezzel tényleg felkeltheted benne a vadászösztönt, hogy meg akarjon hódítani. Plusz az se árt, ha néha amikor felhív, lemondasz egy-egy randit, hogy most más dolgod van. Csak ne a tanulás legyen az indok, hanem névnap, szülinap, sütizés...akármi amiből azt látja, hogy te remekül el tudod foglalni magadat akkor is ha nem vagy vele. Hívd fel azokat a barátaidat, akikkel amúgyis akartál találkozni, csak mindig halogatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!