Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú, facen írtam rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, facen írtam rá, akkor szakított a barátnőjével 2 év után tehát szomorú volt. Beszélgettünk akkor mondtam hogy találkozzunk, átvertük :S ott volt pár barátom, kiröhögtük de azóta tetszik. Segítség?

Figyelt kérdés

De most már tényleg tetszik!

Meg aránylag hozzám képest jobb fiú is!

Ovi óta ismerjük egymást és nagyon kiszeretnék vele békülni aztán meg stb... :<

Tudom ezt egyszer már kiírtam bocsi, de tényleg kell a segítség!

Alig áll szóba velem!

2013. aug. 19. 21:40
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:

MI miért vagyunk ilyen gonoszak?? :DD

inkább gondolkozz el azon hogy TE milyen gonosz voltál :P teljesen megérdemled azokat amiket az itteni válaszolók mondtak.

2013. szept. 2. 00:09
 32/32 anonim ***** válasza:
Szomorú hogy ilyen bunkó emberek vannak. Szerintem jobban jár ha messziről elkerül a görény barátnőiddel együtt. Persze jó dolog így bánni egy sebezhető emberrel aki azt hitte bízhat benned. Szomorú komolyan.
2014. máj. 17. 01:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!