Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú, facen írtam rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, facen írtam rá, akkor szakított a barátnőjével 2 év után tehát szomorú volt. Beszélgettünk akkor mondtam hogy találkozzunk, átvertük :S ott volt pár barátom, kiröhögtük de azóta tetszik. Segítség?

Figyelt kérdés

De most már tényleg tetszik!

Meg aránylag hozzám képest jobb fiú is!

Ovi óta ismerjük egymást és nagyon kiszeretnék vele békülni aztán meg stb... :<

Tudom ezt egyszer már kiírtam bocsi, de tényleg kell a segítség!

Alig áll szóba velem!

2013. aug. 19. 21:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
2013. aug. 19. 22:31
 22/32 anonim ***** válasza:
Remélem a pasi jól megbsz, mint egy utolsó szakadt senki lo.tyót aztán meg kidob a p.csba! Ezt érdemelnéd. Ha én lennék a pasi tuti ezt csinálnám. Undorító vagy. Majd visszakapod még ezt az élettől ne aggódj. Amugy meg edd meg amit főztél te kis humor herold!!
2013. aug. 19. 22:38
 23/32 anonim ***** válasza:
Szóval még fizikailag is "bántalmaztátok" nem csak lelkileg szavakkal?! Az a srác meg NAGYON megérdemelte az ütést és legalább abban a srácban aki inzultáltatok volt annyi becsület hogy nem kevert le neked egy hatalmasat mert lány vagy...
2013. aug. 20. 10:52
 24/32 A kérdező kommentje:
Kérlek rendes segítséget, már majdnem sírok, nagyon szeretem. Nem gondoltam át amit tettem ő meg le sem szar :((
2013. aug. 21. 11:31
 25/32 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonló a szó használat,a leírás a két kérdésnél kb az az érzésem,hogy ezt egy személy írta. Kamu szaga van.

De ha igaz akkor egy buta kis p*csa vagy és ne csodálkozz,hogy nem áll többet veled szóba,örülj neki,hogy nem adta vissza a dolgot,pedig megérdemelnéd!

2013. aug. 23. 21:49
 26/32 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hány évesek vagytok? Nem beszólogatni akarok, abból kaptál eleget. Csak nem nagyon értem, hogy jön egy ilyen ötlet. Ezt a haverjaid találták ki?

De miért? Utálták valamiért a srácot, vagy mi?

Miért Te voltűl a csali?

Bocs, hogy sokat kérdezek, de tényleg szeretném megérteni.

Meg szerintem Neked is jobb, ha összeszeded a gondolataidat, mert ha majd szóba áll Veled újra, gondolom hasonlókat fog kérdezni.

Kitartás!

2013. aug. 23. 21:54
 27/32 Kicsilány123 válasza:
Szerintem nagyon bunkó paraszt marha ribi és k...*a vagy!!!!!! :D Ilyet csinálni baz..meg,nem elég neki h szakitott egy hosszú kapcsolatban,de te meg még ráteszel neki egy lapáttal?! Normális az ilyen? Ha ezt csinálod másokkal akkor örülj,ha egy hülyét találsz aki majd összejön veled,de elvenni már nemfog még a bamba sem... SZÁNALMAS VAGY TE KURV...A
2013. aug. 23. 22:35
 28/32 anonim ***** válasza:

Sz0ptál! Élvezd ki, mert ezt érdemled.

(Végül is happy end, mert legalább a fiú megúszta, hogy egy ilyennel töltse a hátralevő életét.)

2013. aug. 23. 23:02
 29/32 A kérdező kommentje:
Miért vagytok ilyen gonoszak? :(
2013. aug. 26. 20:59
 30/32 anonim válasza:

hogy mekkora egy r***nc vagy így ki****ni valakivel azok után hogy 2 év után szakított...

nem fog veled újra szóba állni,legalábbis remélem.

2013. szept. 1. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!