Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, facen írtam rá, akkor szakított a barátnőjével 2 év után tehát szomorú volt. Beszélgettünk akkor mondtam hogy találkozzunk, átvertük :S ott volt pár barátom, kiröhögtük de azóta tetszik. Segítség?
De most már tényleg tetszik!
Meg aránylag hozzám képest jobb fiú is!
Ovi óta ismerjük egymást és nagyon kiszeretnék vele békülni aztán meg stb... :<
Tudom ezt egyszer már kiírtam bocsi, de tényleg kell a segítség!
Alig áll szóba velem!
Ugyanezt megcsinálta velem egy lány..Találkoztunk és elmondta, hogy eleinte szórakozásnak indult az egész, de aztán belémszeretett és megkedvelt. Tudod mit csináltam? Elküldtem melegebb éghajlatra. :) Szóval Te se számíts sokkal többre. Persze igaz, hogy Én nem óvodás korom óta ismertem a lányt, ettől függetlenül ezt oltári nagy bunkóságnak tartom, hogy szórakoztok más érzéseivel.
Te kérlekszépen NEM érdemled meg azt a srácot. Javaslom, hogy tedd túl magad rajta és keress más játékszert magadnak. És ne az legyen az indok a békülésre, hogy tetszik Neked, hanem igazából az, hogy megbántottad őt..
19/F
Próbálj olyan szituációt keresni, amikor együtt lehetsz vele. Még ha nem is beszélsz vele, de egy légtérben vagytok. Keressél közös ismerősöket, és általuk is intézzél közös programot.
Be kell bizonyítanod, hogy megváltoztál, és máshogyan tekintesz rá, és a világra is egyaránt.
Mi volt akkor konkrétan, amikor kinevettétek? Hogyan képzeljük ezt el?
Oda ment, és elkezdtetek vele kötekedni, vagy verbálisan lejárattátok, vagy mi volt?
12-es!
Körbeálltuk, pár paraszt el kezdte lökdösni, hogy mit akarsz te a renitől, stb... kinevettük, ő állon ütötte az egyik gyereket, majd a többi megijedt... erre ő elsétált. Vissza sem írt napokig, aztán meg csak elküldött a büdös pcsába :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!