Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az, hogy a legtöbben kamuznak össze-vissza ezen az oldalon és máshol is?
Sajnos le kellett vonjam a következtetést,hogy semmi értelme semmilyen közösségi szart használni.Az emberek össze-vissza kamuznak,hülyének nézik a másikat és komolyan nem vágom,hogy ez kinek és miért jó?Ennek szerintem nagyon durva társadalomromboló hatása van,mert aki tényleg komolyan állna hozzá bizonyos kérdésekhez,vagy akár egy számára még ismeretlen emberhez,azt is hülyévé teszi.Sajnos egyetlen megoldást látok a probléma megoldására,hogy többet nem használom ezt és az ehhez hasonló egyéb közösségi fórumokat.Ezúton is szeretnék mindenkinek további fantasztikus jó időtöltést kívánni és sok sikert a nagy büdös semmihez!
F
Röviden,és kultúráltan>
Mert b_lf_szok.
Ámen. Nem fogsz hiányozni.
U.i.: Mindenki magából indul ki! ;)
Kérdező,azt ugye tudod,hogy ide legnagyobb részt 12-13 évesek járnak szórakozni?
Nehogymár ilyen kisgyerekek miatt ilyen drasztikus lépést tegyél.
"próbáltam normális fórumozó lenni,akinek lehetett normális tanácsot adni és nem álarc mögé bújva mindenféle baromságot kiírni és szivatni a másikat."
Én is mindig így tettem, mégsem picsogok azért, mert mások nem...
No offense,de ha a kérdésben elköszöntél,akkor még mit keresel itt?
Vagy te is olyan vagy,akitől fél óra alatt lehet elköszönni a kapuban?
"hogy az emberi érzelmekkel szórakozzak."
Emberi érzelmekkel? Itt?! Pill, elmegyek sírni, mert valaki cúúúnyát írt nekem egy anonim oldalon...:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!