Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy el vagyok hanyagolva?
A párommal 1 éve jöttünk össze. 18 hetes terhes vagyok jelenleg. Nagyon jól alakult minden eddig kettőnk között. Nagyon szeretjük egymást. Még a nehéz napokon is kiálltunk egymás mellet, amikor csak zsíros kenyér jutott.
Most úgy érzem, mintha el lennék hanyagolva. Csak leül a gép elé és játszik. Néha megnéz magának, hogy jól vagyok-e, de semmi több.
Mit csináljak? Hagyjam egy kicsit, hogy helyrejöjjön minden magától, vagy beszéljek hozzá? Már próbáltam szépen elmondani neki, hogy szükségem van arra, hogy többet legyen velem. Ő erre azt mondta, hogy szeret és nincs semmi baj a kapcsolatban. Csak számítógépet nemrég vettünk, és a programokat ki kell próbálni. Hihetek neki? Más is volt már így? Nem akarok hárpia lenni.
Ha eddig rendben volt minden akkor én most is hinnék neki. Viszont ami fontos, hogy az érzéseidet továbbra is mond el neki, de csak óvatosan :) Ha első baba, akkor lehet, hogy egészen a szülés utánig nem fog tudni kellően átérezni azt amit te. A pasik legtöbbje ilyen (én így gondolom, bocs ha nem)
Esetleg ülj le mellé játszani, érdeklődj.
Naki már van 3 gyermeke. Tehát nem új a dolog.
A terhességet nagyon jól viselem, nem volt még hányingerem sem. Mindenhova elmegyek vele. Kempingezni. Nagyokat röhögünk, de tudjátok, ott van az a női megérzés.
Ez az őrületbe kerget. Félek szertefoszlik minden 1 pillanat alatt.
Szia!
Az én párom is számítógépőrült. Mint egy ovis, folyton játszik. Próbáld megbeszélni vele a problémádat, hiszen csak Ő segíthet nektek. Ha azt mondja szeret, akkor biztosan így van, de a számítógépes játékok sajnos sokszor elveszik rólunk a figyelmet. (Saját tapasztalat:-)). Én már annyira nem is foglalkozom ezzel, inkább próbálom bevonni páromat is a terhesség gyönyöreibe. Mutass neki az interneten képeket, hogy nézhet ki a babátok (ultrahang hétről hétre), és nagyon sok éredekes dologot is találhattok együtt. Ne idegeskedj ilyenekért, nem érdemes! Boldog babavárást!
Olyan aranyosak vagytok...nagyon érzelgős vagyok. Úgy érzem minden megteszek a kapcsolatért.
És ő is olyan édes hozzám. Lehet már megszoktam a "jólétet".
És hiányzik, ha nincs. Tegnap is megettem egy fél dinnyét az ágyon, utána felpattant a géptől és kivette a tálcát a kezemből, hogy majd ő kiviszi.
Hát ezt kellenne értékelnem.
Köszönöm nektek.....
Már főztem is!!!!!!! Életemben nem főztem ennyit mint az elmúlt héten, már mindent kitaláltam.:-)
Szellemes a válasz írója.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!