Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzem a lángolást? Mi a véleményetek egy ilyen kapcsolatról?
Barátommal másfél éve vagyunk együtt, sok éve ismerjük egymást.
Nagyon szeretem, tisztelem, hiányzik ha nincs velem, boldog vagyok ha velem van, ragaszkodok hozzá és hűséges vagyok, a szex nagyon jó, szóval minden tök jó, és tudom hogy szeretem, de egyszerűen nincs az a lángolás amiről annyian beszélnek, ami van a filmekben és könyvekben. De nem csak vele, még soha nem tapasztaltam ilyet.
Lehet hogy én egyszerűen ilyen vagyok? Hogy egyszerűen nem úgy működök hogy néha fellángolok?
Titeket zavarna ha a párotok ilyen lenne?
Boldog vagyok így, mindenem megvan a kapcsolatban, ami kell a boldogságomhoz, azt kívánom bár így maradna örökké, csak kíváncsi vagyok ti mit gondoltok.
Mi nem elég, kedves első? Mint írtam, mindent megad nekem a párom, amire csak vágyom...
Igen, és én személy szerint ezt többre tartom, mint a pár hetes/hónapos fellángolásokat, de sokan meg ilyenkor szakítanak, mondván hogy kihűlt a kapcsolat meg már nem szerelmesek.. És kicsit fura hogy én meg ezt a részt élvezem :D
Nem érzed, én sem éreztem még soha! Jól van ez így, ilyen a te és az én személyiségem is. Valószínűleg te is racionálisabb gondolkodású ember vagy, aki megfontolja a lépéseit az élet más területein is. Soha nem volt még olyan, hogy hirtelen beleszerettem valakibe. Általában mindig lassan, lépésről lépésre szerettem meg az aktuális nőt. Szerintem a szerelem milyensége is nagyban függ a személyiségtípustól.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!