Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy nem jó a szex elég ok a szakításra? Több éves kapcsolatról van szó.
5 éve vagyunk együtt a barátommal, és már nagyon rég óta nem élvezem a szexet. Ő vette el a szüzességemet, és minden jól működik köztünk, nagyon szeretem, becsülöm őt, de hajt a kíváncsiság, hogy mással jobb lenne-e. Félek, hogy az idő múlásával csak egyre rosszabb lesz a dolog, és nem akarom, hogy 10 év múlva, már anyukaként jöjjek rá, hogy nekem ez már nem elég.
23 éves lány
Akkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy képes vagy megpróbálni újítani újdonságot belevinni a szexbe akarsz e tenni érte van e kedved hozzá, vagy nincs.
Ha nincs vagy csak simán úgy érzed lusta vagy hozzá és jajj semmi kedvem...akkor nem kérdés...
Lehet, h mással jobb lenne, de nem működne semmi más, de lehet az is, h rosszabb lesz, vagy pedig jobb lesz minden téren.
Ezt előre nem tudhatod.
Mi változott, h most nem jó vele?
"nagyon szeretem, becsülöm őt, de hajt a kíváncsiság, hogy mással jobb lenne-e"
A kettő üti egymást. Ha igazán szeretünk valakit, eszünkben sem jut azon filózni, hogy milyen lenne mással szexelni. Nem lehet, hogy ki akarod élni magad, és hajt a kíváncsiság, az újdonság?
Nem értelek téged, azt mondod szereted. Ha szereted, akkor miért nem beszélsz vele a szexről, miért nem mondod neki, hogy kicsim intenzívebben érints, tovább húzzuk az előjátékot, támadj le gyakrabban hirtelen, erősebben csináld, gyorsabban, lassabban, miért nem mondod el neki a fantáziáidat és a vágyaidat? Ha ő is partner ebben és szeret téged, akkor meg fogja adni azt amire vágysz, és ez nem jelenthet problémát!
21/l
3! igaza van
amúgy itt fogsz tartani a következőnél is egy idő után,
a leírásod alapján nem csak szexben van gond, hanem a kapcsolattal N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!