Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy nem jó a szex elég ok a szakításra? Több éves kapcsolatról van szó.
5 éve vagyunk együtt a barátommal, és már nagyon rég óta nem élvezem a szexet. Ő vette el a szüzességemet, és minden jól működik köztünk, nagyon szeretem, becsülöm őt, de hajt a kíváncsiság, hogy mással jobb lenne-e. Félek, hogy az idő múlásával csak egyre rosszabb lesz a dolog, és nem akarom, hogy 10 év múlva, már anyukaként jöjjek rá, hogy nekem ez már nem elég.
23 éves lány
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Egyikőtök kérdezte, hogy csak mostanában lett-e rossz a szex. Nos, erre az a válaszom, hogy régebben sem volt már igazán jó, de most már nem is kívánom őt. Az is lehet, hogy velem van a baj.
Már nem szerelemmel szeretem, hanem csak mint embert, már nem izzik a levegő körülöttünk.
Érdemes egy máskülönben jó kapcsolatot a szerelem elmúlása miatt megszakítani? :(
Nem érdemes szakítani, mert lehet nem találsz jobb partnert.
A szerelem elmúlik, ha új kapcsolatot kezdesz, majd a következő pároddal is így lesz.
A láng visszatérhet, ezt több mint 3x ennyi együtt töltött év tapasztalatából írom. Izgalmassá kell tenni az együttléteket, és ezt nem csak a szexre értem.
Nem érdemes szakítani mert a szerelem elmúlik és szereteté kell hogy alakuljon!
Ilyen alapon mindenki szakíthat aki szerelmes utána!
Mert a szerelem elmúlik és az élet is!
Légy boldog,sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!