Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megsértődött rám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megsértődött rám, mert visszaszóltam neki. Nem jelentkezik. Hívjam én? Többi lent.

Figyelt kérdés
Folyton folyvást azzal szekált, hogy minek nekem Armani napszemüveg, RL ruhák, LV bőrönd, mikor Afrikában emberek halnak éhen. A lényeg az, hogy adakozom is, csak nem Afrikába, hanem Magyarországon, mert itt is vannak éhező és magyar gyerekek, talán a saját fajtámat helyezem előtérbe. Visszaszóltam neki, hogy ha majd ő is a fizetése legalább 20%-át Afrikába küldi, akkor csesztessen és megsértődött, rám vágta az ajtót. A kapcsolatunk eleje óta ezt hallgatom és elegem lett. Ezek csak tárgyak és nem értem, hogy miért van számára ekkora jelentősége a napszemüvegemnek. Hívjam én, vagy hagyjam?

2013. aug. 18. 21:39
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Saját vállalkozás. ;)
2013. aug. 19. 20:19
 22/24 anonim ***** válasza:
:DD ezt már nem kommentálom... XD így hívják a "melós lányok" foglalkozását? vállalkozás? :D :DDD asd... XD
2013. aug. 19. 20:25
 23/24 A kérdező kommentje:
A szüleimnek van saját vállalkozása. 90-100 alkalmazottal.
2013. aug. 19. 22:40
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha megveheted, vedd, de fogadd el te is, hogy a párodat ez esetleg zavarja, mert mint elmondtad, más az anyagi hátteretek. Hagyd lenyugodni, aztán beszéljétek meg. Te meg max ne mond el, hogy mit mennyiért veszel. Persze később ebből baj lehet, ha összeházasodtok/összeköltöztök, mert Ő nem fogja tudni megvenni neked ezeket a cuccokat. Szerintem ez is lejátszódott a fejében. Ez neked eszedbe sem jutott, csak rinyálsz itt, hogy ilyen, meg olyan dolgokat veszel és Ő nem érti meg. Szerintem az futott át az agyán, h hogy fog ronda, barna betűs, fél millás bőröndöket venni neked és te sem rohangálhatsz folyton majd apuhoz, hogy vedd meg nekem ezt és ezt. Ez frusztrálja és érthető módon. Beszéljétek meg pár nap múlva, felnőtt emberhez méltóan. Ennyi.
2013. aug. 21. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!