Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődött egy apró poénnak szánt mondaton, és nagyon nagy veszekedés lett. Hogyan értethetném meg vele? 17L
Kérdezett valamit a jövőről kapcsolatban, én meg poénból azt mondtam rá, hogy na azt majd meglátjuk....az a válasz helyett, amit ő várt volna,hogy 'igen,drágám azt is elnézem'
Erre annyira megsértődött, hogy elkezdte mondani,hogy mostmár legalább rájött, hogy milyen vagyok, ennyit arról, hogy jóban/rosszban együtt.És köszöni, hogy őszinte voltam, legalább tudja mire számíthat.
Nagyon fájtak ezek a szavak, mert az jött le belőle, hogy egy hárpiának tart,és hogy majd vigyáznia kell velem ha esetleg közös jövőnk lesz. Holott én semmi olyat nem mondtam, hogy az a dolog miatt elhagynám, vagy nem szeretném, csak egyszerűen nem tetszene.
Oltári veszekedés lett, azt mondta, hogy döntsek, minek vagyok vele, ha ennyire nem szeretem...
Mit tegyek?
Mindenkitől azt kaptam, hogy szakítsak.
De nem tudnék olyasmit tenni, mert nagyon szeretem, ezek ellenére is, de ő nem érti meg, és nem tudom már mit és hogy mondjak neki. Az a helyzet, hogy most egy ideig találkozni sem tudunk.
b+
Muszáj ezt a kérdést minden nap kiírni?
Mindeki azt írta, hogy szakíts? Talán azért mert ez lenne a helyes. Ma is csak ezt fogják írni és holnap is, ha még egszer megkérdezed.
De ha neked ez kell tessék: Ne, nehogy szakíts vele! Nézd el még évekig a hisztijeit, soha ne mondj ellent neki semmiben. A gondokat nem kell megbeszélni, a problémákat nem kell tisztáázni. Hagyd, hogy ő döntsön el mindent, hogy ő irnyánítson, mint valami bábut. Lábtörlőnek lenni jó!
(19:51)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!