Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megsértődött rám, mert visszaszóltam neki. Nem jelentkezik. Hívjam én? Többi lent.
Ha van della, keress olyan pasit, aki hasonlóan szereti a pénzét f..zságokra költeni... :) sok ilyet ismerek, modellügynökségek, telefontársaságok, és szórakozóhelyek közelében keresgélj, ezt a pasit meg hagyd, ne rajtad spúrkodjon!
Különben akkor sem értem meg a lv (és társai) mániád, de ez nem idevaló vita téma... :) A pasidat dobd ki, mert nem hozzád való, sem anyagilag, sem életfelfogásilag... (és most mindegy, hogy melyikőtöknek van igaza...)
Én a pasiddal értek egyet, bár értem a te álláspontodat is. Ugyanakkor tény és való, hogy marhára nem egyezik az életfelfogásotok, ebből meg jó nem fog kisülni. Te szereted a rongyrázást, ő meg komolyabb szemléletű ilyen szempontból. Gondolj bele mi menne ha közös jövőtök lenne.
26F
A kritikus véleményem meghozta a gyümölcsét, mivel megfogalmaztad a problémádra a választ:
"Most ezt valaki vagy elfogadja, vagy nem."
Ha ez konfliktust okoz köztetek, hogy ilyen vagy, akkor nem fogadja el, és elválnak útjaitok, vagy elfogad... :)
(elnézést, ha sok gonoszságot, és elég durván fogalmaztam, de végső soron célra vezetett a mondanivalóm XD)
Mellékesen: én mark and spencer mániás vagyok, és nem vagyok hajlandó rossz minőségű cuccokat venni... :D
(de nem mindig tehetem meg, hogy a drágát vegyem, ezért marad a turkálós világ...)
A minőség iránti vágyaddal nincs baj, de a felesleges áron való megvásárlásra már nincs indok... Az társadalmi megfelelni vágyás, és nem "nekem az tetszik". :DD (de ez tényleg nem idevaló téma, sry)
A minőséget igen, de én ár/érték arányban gondolok, egy ponton túl, már csak igen kevéssel jobb a minőség és ehhez aránytalanul magasabb ár tartozik.
Amúgy LV termékek bérből és fizetésből MOn? Megmosolyogtató :)
Végül is van rá esély, csak elég csekély százalékban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!