Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megsértődött rám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megsértődött rám, mert visszaszóltam neki. Nem jelentkezik. Hívjam én? Többi lent.

Figyelt kérdés
Folyton folyvást azzal szekált, hogy minek nekem Armani napszemüveg, RL ruhák, LV bőrönd, mikor Afrikában emberek halnak éhen. A lényeg az, hogy adakozom is, csak nem Afrikába, hanem Magyarországon, mert itt is vannak éhező és magyar gyerekek, talán a saját fajtámat helyezem előtérbe. Visszaszóltam neki, hogy ha majd ő is a fizetése legalább 20%-át Afrikába küldi, akkor csesztessen és megsértődött, rám vágta az ajtót. A kapcsolatunk eleje óta ezt hallgatom és elegem lett. Ezek csak tárgyak és nem értem, hogy miért van számára ekkora jelentősége a napszemüvegemnek. Hívjam én, vagy hagyjam?

2013. aug. 18. 21:39
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Magam is és a szüleim is.
2013. aug. 18. 21:57
 12/24 anonim ***** válasza:

Ha van della, keress olyan pasit, aki hasonlóan szereti a pénzét f..zságokra költeni... :) sok ilyet ismerek, modellügynökségek, telefontársaságok, és szórakozóhelyek közelében keresgélj, ezt a pasit meg hagyd, ne rajtad spúrkodjon!

Különben akkor sem értem meg a lv (és társai) mániád, de ez nem idevaló vita téma... :) A pasidat dobd ki, mert nem hozzád való, sem anyagilag, sem életfelfogásilag... (és most mindegy, hogy melyikőtöknek van igaza...)

2013. aug. 18. 22:01
 13/24 A kérdező kommentje:
Nézd, nem vagyok pazarló, de a minőséget megfizetem és szeretem. Az LV és a többi márka mögött pedig nagyon jó minőség van. De mondjuk találtam már a H&Mbe is jó minőségű és szabású cuccokat. Kényes vagyok az ilyesmire, nehezen viselem el a kényelmetlen dolgokat, ez van. Most ezt valaki vagy elfogadja, vagy nem.
2013. aug. 18. 22:05
 14/24 kolosszus22 ***** válasza:

Én a pasiddal értek egyet, bár értem a te álláspontodat is. Ugyanakkor tény és való, hogy marhára nem egyezik az életfelfogásotok, ebből meg jó nem fog kisülni. Te szereted a rongyrázást, ő meg komolyabb szemléletű ilyen szempontból. Gondolj bele mi menne ha közös jövőtök lenne.

26F

2013. aug. 18. 22:40
 15/24 anonim ***** válasza:

A kritikus véleményem meghozta a gyümölcsét, mivel megfogalmaztad a problémádra a választ:

"Most ezt valaki vagy elfogadja, vagy nem."

Ha ez konfliktust okoz köztetek, hogy ilyen vagy, akkor nem fogadja el, és elválnak útjaitok, vagy elfogad... :)

(elnézést, ha sok gonoszságot, és elég durván fogalmaztam, de végső soron célra vezetett a mondanivalóm XD)

Mellékesen: én mark and spencer mániás vagyok, és nem vagyok hajlandó rossz minőségű cuccokat venni... :D

(de nem mindig tehetem meg, hogy a drágát vegyem, ezért marad a turkálós világ...)

A minőség iránti vágyaddal nincs baj, de a felesleges áron való megvásárlásra már nincs indok... Az társadalmi megfelelni vágyás, és nem "nekem az tetszik". :DD (de ez tényleg nem idevaló téma, sry)

2013. aug. 18. 22:59
 16/24 A kérdező kommentje:
Pont nem érdekel, hogy ki és mit gondol a cuccaimról. :) Konkrétan zavar is, ha valaki rákérdez, hogy igazi Armani szemüveged van? Mennyibe került? Pfff. Csak egy napszemüveg! Nem mások miatt veszem meg a minőséget, hanem magam miatt. A barátom valóban rosszabb anyagi helyzetben van, ami engem nem zavar, mert dolgozik és ez a fontos. Eltartja magát. Megértem az ő álláspontját is, de ő az enyémet nem.
2013. aug. 18. 23:37
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
mi vagy te? valami ki*aszott oligarcha lánya?
2013. aug. 19. 18:21
 18/24 anonim ***** válasza:
Nagyon nem vagytok egy világ.. te pénzes pcsa vagy akinek telik nevetséges ár/érték arányú dolgokra a barátod meg valószínűleg a földön jár... Keress magad mellé egy hasonló arisztokratát, akinek a szülei szétlopták magukat, ahogy a tied is :)
2013. aug. 19. 18:26
 19/24 A kérdező kommentje:
Hehe utolsó, nagyon vicces vagy. :) Nem vagyok újgazdag és zsidó sem. :) És a szüleimnek nincs politikai kapcsolatuk. :) Te is ugyanúgy megvennéd a minőséget, ha az én helyzetemben lennél, ebben biztos vagyok és ha azt mondod, hogy nem, akkor még magadnak is hazudsz. :)
2013. aug. 19. 18:33
 20/24 anonim ***** válasza:

A minőséget igen, de én ár/érték arányban gondolok, egy ponton túl, már csak igen kevéssel jobb a minőség és ehhez aránytalanul magasabb ár tartozik.

Amúgy LV termékek bérből és fizetésből MOn? Megmosolyogtató :)

Végül is van rá esély, csak elég csekély százalékban...

2013. aug. 19. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!