Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegeden hol lehetne ismerkedni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 16:44
1/12 anonim válasza:
Utcán, kávézóban, akárhol. Ha van önbizalmad akkor bárhol.
3/12 anonim válasza:
Hat jo kerdes, igazabol en is szegedi vok, jarj el sportolni vhova, van sok hely meg minden, de egyebkent nemtom nagyon :/ fiu vagy v lany? es hany eves?
4/12 anonim válasza:
Otthonról a gép elől , látod máris ismersz két szegedit.
5/12 A kérdező kommentje:
25 éves és lány
2013. aug. 18. 16:55
6/12 anonim válasza:
Járj el otthonról. Sétálj az újszegedi fasorban, vagy járj valamilyen szakkörre, ahol hasonló gondolkodású embereket ismerhetsz meg. Iratkozz be egy tánctanfolyamra, ahol vannak lányok dögivel. Neked sem árt meg,mert önbizalmat ad a tánctudás. és hasonló dolgokat művelj Itt Szegeden van a vízi sportok Mekkája. Ott is ismerkedhetsz és mozoghatsz eleget a csajok között.
7/12 anonim válasza:
Bocsi, most látom, hogy lány vagy, de a tanácsaim zöme rád is vonatkozik.
8/12 A kérdező kommentje:
Javarészt kipróbáltam. Másfél éve lakok itt Szegeden . Egyik se jött össze . Azért fordultam ide hátha akad valakinek egy jó ötlete amit még nem probáltam
2013. aug. 18. 17:09
9/12 anonim válasza:
Válaszolj a rádzúduló szögedi lögínyek möghívásira igönnel, szíp sorjiban.
10/12 anonim válasza:
Másfél év alatt biztosan van valami ismeretséged nem ? Ha mást nem menj el munkatársakkal inni egyet hátha odaül hozzátok valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!