Szegeden hol tudok ismerkedni?
Figyelt kérdés
20 éves leszbikus lány vagyok. Most költöztem Szegedre. Nincs kapcsolatom jelenleg, de ezen szeretnék változtatni. Van valami hely ahol sikerrel tudnék leszbikus/biszex lányokkal találkozni? Ránézésre egyáltalán nem látszik rajtam, és a munkám miatt nem is vállalhatom fel látványosan. Bal hüvelykujjamon gyűrű van, ennyivel utalok a másságomra. Ezt csak azért írtam le, mert így csekély az esélye hogy az utcán vagy átlag szórakozóhelyen felszedek egy lányt. Szóval direkt olyan helyet keresek, ahol sikerem lehente.
Előre is köszi a válaszokat
2013. júl. 9. 13:01
1/8 anonim válasza:
Kár, hogy leszbikus vagy, mert én 24 éves szegedi srácként szívesen megismerkedtem volna veled. Amúgy tudtommal, Szegeden nincsen olyan speciális hely, ahol leszbikusok/biszexuálisok szórakoznak csak. Szerintem interneten keresgéljél szegedi lányokat, talán sikerrel jársz.
2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi :/ Feltehettem volna egyértelműbben is a kérdést. Sajnálattal hallom, hogy nincs ilyen hely. :(
2013. júl. 9. 13:27
3/8 anonim válasza:
Minden páratlan hétvégén a Roccoban vannak meleg bulik,nem voltam még soha,szóval fogalmam sincs milyen színvonalú,de talán egy próbát megér
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat :)
2013. aug. 1. 19:06
5/8 anonim válasza:
Szívesen :), még ezt találtam szintén a roccoban: Péntekenként Ladies Night... Hölgyektől, hölgyeknek
6/8 A kérdező kommentje:
imádlak érte :* :)
2013. aug. 1. 20:52
7/8 A kérdező kommentje:
azt még megmondanád, hogy hol találtad? :O
2013. aug. 1. 20:55
8/8 anonim válasza:
Ezen a fórumon: [link]
Régen egy Not cafe nevű hely volt Szegeden ahol ilyen bulik voltak de az megszűnt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!