Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Öt éve leveleztem neten egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öt éve leveleztem neten egy nős török férfival. Ide jötte elött estünk szerelembe! Most itt volt nálam megvolt közöttünk minden ami lehet beleértve a szexet is. Azt mondta elválik mert velem akar élni?

Figyelt kérdés
Tudtok hasonlo esetről mit lehet hinni??

#orsi200
2013. aug. 17. 23:04
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
86%

Nekem van tapasztalatom. Vannak nagyon tradicionális törökök is de ők ritkák és a feleségükön kívül másra sem néznek. A többség az olyan hogy hazudik, akár van több nője sőt felesége sőt több családja, több országban, és folyamatosan hazudik erről. Az nem zavarja őket hogy törvényellenes - nekem több ilyen török ismerősöm volt aki országról országra járt a feleségeihez.

Ha okos lettél volna akkor nem kezdesz vele addig amíg el nem vált és ezt nem bizonyítja.

Tipikus naiv nő vagy.

2013. aug. 17. 23:40
 22/45 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes ember
2013. aug. 17. 23:41
 23/45 anonim ***** válasza:
69%

"A kérdező kommentje:

érdekes 2 honap mulva ujra jön és csak dugni akar kicsit drága dolog neki nem gondoljátok???"

Egy jó prostiért is fizet annyit, mint egy Wizzaires repjegyért hozzád... Am komolyan olyan hülye vagy, hogy elhitted, hogy egy dugás után PUFF belédszeretett?

2013. aug. 17. 23:43
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

"érdekes 2 honap mulva ujra jön és csak dugni akar kicsit drága dolog neki nem gondoljátok???"

Miért a szomszéd hentes boltba is dolgozik egy gyerek aki török. Vay te tudsz törökül, vagy hogy leveleztetek öt évig ha nem magyarul?

2013. aug. 17. 23:47
 25/45 A kérdező kommentje:
tudok törökül
2013. aug. 17. 23:50
 26/45 anonim ***** válasza:
60%
Biztosan angolul leveleznek.
 27/45 anonim ***** válasza:
82%
Lehet nem is külföldi, hanem 3 utcányira lakik. Egy ingyen dugást meg ki utasít vissza?
 28/45 A kérdező kommentje:

elöször is nem Orsinak hivnak sugárzik belőletek a jó indulat ti sem tudjátok mibe eshettek bele

mondjuk nem a 3 utcábol jött mert én beszéltem Turkye Konzulátussal személyesen azt meg már el sem képzelitek hogy kinntről naponta kb hiv mobilon:))))

2013. aug. 17. 23:58
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
a tökös, a török, az őr, meg a nő :D
2013. aug. 17. 23:59
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes a dolog. 5 év nagy sok idő.Alapból előítéletes vagyok a törökökkel, volt tapasztalatom velük.

Adj neki időt, ha addig nem válik el, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot.

Amúgy lehet, más miatt is jött ide, csak összekötötte a kellemest a hasznossal.

Mobilon hív? Miért nem Skype-on?

Az 5 év, és rendszeres telefonálás nem illik bele szokványos képbe, de azért légy nagyon óvatos.

2013. aug. 18. 00:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!