Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öt éve leveleztem neten egy nős török férfival. Ide jötte elött estünk szerelembe! Most itt volt nálam megvolt közöttünk minden ami lehet beleértve a szexet is. Azt mondta elválik mert velem akar élni?
Figyelt kérdés
Tudtok hasonlo esetről mit lehet hinni??#orsi200
2013. aug. 17. 23:04
11/45 anonim válasza:
23:15 ott a pont. Korabban eltem Ausztriaban es a legnagyobb szegyen egy csaladban ha a lany osszejon egy Torokkel.
12/45 anonim válasza:
Miért honnan jön? Nem mindegy, hogy Bkv-val, vagy repcsivel.
13/45 anonim válasza:
ma 23:18
huhh nagyon sűrűn akar találkozni az biztos.....
14/45 anonim válasza:
Valószínűleg muszlim,és akkor lehet 4 felesége,mért válna el???
15/45 anonim válasza:
Na még egy jó firma gratulálok!
16/45 A kérdező kommentje:
muszlin de török és csak egy felesége lehet láttom ti sem tudtok mindent én azt kérdeztem kinek van tapasztalata ilyen téren?
2013. aug. 17. 23:24
17/45 anonim válasza:
Mivel nekem van eszem, így nekem hál istenek ilyen idétlen tapasztalatom nincsen. Nem is kezdenék ki török férfival mert mind olyan ronda...
18/45 anonim válasza:
Naluk a no amugy masodrendu, otthon neveli a gyerekeket es kuss a neve.
19/45 anonim válasza:
Biztos jön Európába és minden országban van egy ilyen hülye nője, mint te :) Majd elválik, meg elvesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!