Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó lenne, hallani néhány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó lenne, hallani néhány kedves szót, mert teljesen összetörtem. Vélemények?

Figyelt kérdés
A barátom másfél év után a születésnapomon közölte, h ő inkább egy másik lánnyal lenne, utána később kiderült, h már több hete járnak és nem ez az első alkalom h megcsalt. Elmondtam neki, h ez mennyire undorító és fogalma sincs, h nekem ez mennyire fáj, amire ő azt reagálta h nem érdekli a véleményem és részletesen kifejtette h mennyi mindent nem szert bennem. Valaki írjon nekem valami kedveset, mert nagyon összetörtem :((
2013. aug. 17. 21:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Jól elátkoztam a nyavalyást...remélem boldog vagy :)
2013. aug. 17. 22:11
 22/30 A kérdező kommentje:

hát ez a szakítás sok más problémát is felvetett, nekem csak fiú barátaim vannak, akik elkezdték a lehetőséget látni bennem...szóval lassan már ők sem lesznek nekem :(

a másik dolog, h úgy volt együtt fogunk dolgozni az egyik ismerősénél....és most hirtelen semmi tervem nincsen :(((

2013. aug. 17. 22:17
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem kellenek tervek :) Ha anyagi lehetőségeid adottak, utazz el valahova egy hétvégére, teljesen új helyre új emberek közé. Szórakozz, élvezd a fiatalságod :) Próbálj meg nem rá gondolni.
2013. aug. 17. 22:32
 24/30 A kérdező kommentje:
nincsenek anyagi gondjaim szerencsére, csak spórolni szeretnék, külön házra meg ilyesmi, de ami a lényeg: nem akarom haszontalannak érezni magam :(
2013. aug. 17. 22:44
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem vagy haszontalan :)Hidd el hamar túl leszel ezen az egészen :)
2013. aug. 17. 22:47
 26/30 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Elhiszem, hogy semmi terved, ne is tervezz most semmit, jól bőgd ki magad, ha tudod, pihenj pár napot. Tudom, hogy most lehetetlennek tűnik, de utána próbáld kicsit másfele terelni a figyelmed. Akármekkora is a kísértés, ne keresd, ne próbálj utánanézni, mit csinál, zárd ki az életedből. Először lelkileg nem fog menni, úgyhogy csak fizikailag.

Mikor kicsit erősebbnek érzed magad, keresd a barátok társaságát, járj el kirándulni, szórakozni, akár ismerkedhetsz is, persze most még csak barátilag. Ha van hobbid, szenteld annak a figyelmed.

2013. aug. 17. 23:25
 27/30 A kérdező kommentje:
hát nem is akarok vele találkozni, mert még elég érzelmi káosz vagyok :S pont jól jött ki, mert a család nyaral, én meg a házra vigyázok egyedül és nem nagyon mászkálhatok el :S
2013. aug. 18. 00:47
 28/30 anonim ***** válasza:

Ez undorító.

Nagyon sajnálom,de ilyenen kár rágódni. Nem ér annyit,de tudom,hogy ez most milyen sz..r lehet.

2013. aug. 18. 06:37
 29/30 anonim ***** válasza:
Sajnállak! :(
2013. aug. 18. 10:00
 30/30 anonim ***** válasza:
Isten éltessen sokáig! :) A pasit felejtsd el minél gyorsabban. Szedd össze magadban hogy te is mennyi mindent nem szerettél benne és ezekre összpontosíts.
2013. aug. 18. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!