Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lenne, hallani néhány kedves szót, mert teljesen összetörtem. Vélemények?
hát ez a szakítás sok más problémát is felvetett, nekem csak fiú barátaim vannak, akik elkezdték a lehetőséget látni bennem...szóval lassan már ők sem lesznek nekem :(
a másik dolog, h úgy volt együtt fogunk dolgozni az egyik ismerősénél....és most hirtelen semmi tervem nincsen :(((
Sajnálom. Elhiszem, hogy semmi terved, ne is tervezz most semmit, jól bőgd ki magad, ha tudod, pihenj pár napot. Tudom, hogy most lehetetlennek tűnik, de utána próbáld kicsit másfele terelni a figyelmed. Akármekkora is a kísértés, ne keresd, ne próbálj utánanézni, mit csinál, zárd ki az életedből. Először lelkileg nem fog menni, úgyhogy csak fizikailag.
Mikor kicsit erősebbnek érzed magad, keresd a barátok társaságát, járj el kirándulni, szórakozni, akár ismerkedhetsz is, persze most még csak barátilag. Ha van hobbid, szenteld annak a figyelmed.
Ez undorító.
Nagyon sajnálom,de ilyenen kár rágódni. Nem ér annyit,de tudom,hogy ez most milyen sz..r lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!