Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó lenne, hallani néhány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó lenne, hallani néhány kedves szót, mert teljesen összetörtem. Vélemények?

Figyelt kérdés
A barátom másfél év után a születésnapomon közölte, h ő inkább egy másik lánnyal lenne, utána később kiderült, h már több hete járnak és nem ez az első alkalom h megcsalt. Elmondtam neki, h ez mennyire undorító és fogalma sincs, h nekem ez mennyire fáj, amire ő azt reagálta h nem érdekli a véleményem és részletesen kifejtette h mennyi mindent nem szert bennem. Valaki írjon nekem valami kedveset, mert nagyon összetörtem :((
2013. aug. 17. 21:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Jössz dugni?
2013. aug. 17. 21:47
 12/30 anonim ***** válasza:
Egy undorító szemét a volt barátod, örülj, hogy időben megszabadultál tőle! Idővel rendbejössz, nézd a jó oldalát dolgoknak. :) Majd találsz valakit, aki megbecsül téged és nagyon boldogok lesztek! :)
2013. aug. 17. 21:51
 13/30 Sir Sarcasm ***** válasza:

Boldog Szülinapot! :D

Szerintem jobbat érdemelsz ettől a bunkó paraszttól.

2013. aug. 17. 21:54
 14/30 A kérdező kommentje:
anyum 19 évesen talált rá apura, ő volt az első nagy szerelme és azóta is együtt vannak...legalább minden héten hallgatom h ketyeg az órám, és majd nem fogok senkinek se kelleni...:((
2013. aug. 17. 21:55
 15/30 Sir Sarcasm ***** válasza:
Nem igaz, hogy nem fogsz senkinek sem kelleni, ezt felejtsd el és ne foglalkozz a rosszindulatú megnyílvánulásaikkal. Mindenki nem találhatja meg elsőre a férfjét/feleségét, ez hülyeség.
2013. aug. 17. 21:57
 16/30 A kérdező kommentje:
nem vagyok azaz 1éjszakás lány...
2013. aug. 17. 21:58
 17/30 anonim ***** válasza:
Dehogynem! Biztos jól nézel ki, fiatal vagy még, eljárhatsz bulizni míg elfelejted :) Sok rendes sráccal fogsz még találkozni, éppen akkor amikor a legkevésbé se számítasz rá :) Csak nyugi! Járj nyitott szemmel, légy nyitott az új lehetőségekre, kapcsolj ki élvezd az életet, hidd el minden rendbe fog jönni :)
2013. aug. 17. 21:58
 18/30 anonim ***** válasza:

Ezek a szülők milyen kedvesek. Majd eljön a te időd is, fölösleges ezen rágódni. Főleg nem ennyi idősen még.

Ha kell valaki aki meghallgat akkor nekem írhatsz.

28F

2013. aug. 17. 21:59
 19/30 anonim ***** válasza:
18-as vagyok és nem az egy éjszakás kommentedre írtam, hanem az előzőre mielőtt félreértés lenne xD
2013. aug. 17. 22:00
 20/30 anonim ***** válasza:
Mekkora egy tahó! Sajnálom, hogy ezt át kellett élned, mert valószínüleg nem ezt érdemelted. Csak sajnos néha kifogunk hasonlóan érzéketlen embereket tanító jelleggel.. talán a sors keze által. Hidd el, a jelenlegi kis kapcsolata sem lesz majd hosszú életű, hiszen egy olyan lánnyal jött össze, akit teljesen hidegen hagyta a hűség fogalma. Tehát hamarosan visszakapja ő is, de többszörösen. Én hiszek a karmában és nem alaptalanul. Most összetörtél, érthető is, de ne hagyd, hogy a jelentéktelen szavai miatt bezárkózz a négy fal közé. Helyette inkább keresd a barátnőid társaságát, a szolidabb szórakozást és kikapcsolódást, hogy teljesen túl tedd magad ezen mégha kezdetben nehéz is, de akarat.. akarat és még több akarat. :) Kitartást Neked! :)
2013. aug. 17. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!